T-Mobile MNĚSTO: další vánoční nabídky, tentokrát pro Twist

2

T-Mobile dnes představil další část své vánoční nabídky. Novinky se tentokrát zaměřují také na předplacenkáře využívající služeb Twist, pro které je připraven zajímavý balíček. Operátor si také připravil interaktivní soutěž, kterou spustí v prosinci.

T-Mobile

Pro uživatele předplacených sad je připraven nový balíček STO, který přináší kombinaci 100 volných minut, bohužel však jen do sítě T-Mobile, a 100 MB za 100 Kč měsíčně. Balíček je možné aktivovat již od 10. listopadu a platnost je vždy 30 dní od aktivace. Jde však o časově omezenou službu a poslední aktivaci lze provézt 31. ledna 2015.

Nepřehlédněte: Co dalšího T-Mobile chystá na Vánoce 2014?

Pokud váháte, zda zvolit právě předplacenku od T-Mobilu, mohla by vás zlomit nabídka sady Twist MNĚSTO, která bude v prodeji od 18. listopadu. Půjde o limitovanou edici s tarifem Twist Našim+, která vás vyjde na 200 Kč. Získáte však kredit 200 Kč a navíc zcela zdarma balíček STO, o kterém píšeme v předchozím odstavci, na jeden měsíc.

Vánoce

Pro všechny své zákazníky pak T-Mobile připravuje interaktivní soutěž. Pokud se budete chtít zúčastnit, budete si muset stáhnout aplikaci Vánoční závod. Ta bude dostupná pro Android a iOS ve druhé polovině listopadu. Následně budete muset zachytit vánoční reklamu T-Mobile a spustit aplikaci. Ta rozpozná zvuk a spustí virtuální závod na běžkách s tělocvikářem Radimem Pikešem (Ivan Trojan). Samotný běh na běžkách budete provádět kmitavým pohybem telefonu. Soutěž potrvá od 1. do 21. prosince 2014 a každý den vyhrává 192 nejlepších.

TIP! Vyzkoušeli jsme mobilní T-Mobile TV

Celkově je připraveno více než 4 000 cen. Denně se soutěží o tři telefony Samsung Galaxy S5 mini, tři tablety Samsung Galaxy Tab4 10.1 LTE, šest hodinek SmartWatch a dále celou řadu nehmotných výher, jako jsou slevové vouchery na vybrané telefony nebo tablety, audioknihy či předplatné e-časopisů.

Zdroj: TZ T-Mobile