T-Mobile má novou předplacenku Kaktus, nabídne Facebook zdarma

T-Mobile dnes představil novou předplacenku, která se zaměří především na mladé lidi. Nabídka se skládá z několika balíčků, které lze různě kombinovat. Stěžejními prvky jsou vteřinová tarifikace, žádné závazky a Facebook zdarma.

Kaktus je určen všem mladým lidem, které baví dělat věci po svém. Každý se může sám rozhodnout, jestli chce volat, datovat nebo posílat SMS, a podle toho si sestavit svůj vlastní tarif. Umožní mu to nabídka devíti kombinovatelných balíčků, z nichž si sám poskládá, co potřebuje (viz tabulka). Balíčky platí vždy 30 dní od zakoupení, a pokud zákazník zrovna žádný nemá, probíhá účtování podle základního tarifu. Ten nabízí minutu volání za 2,90 Kč účtovanou po vteřinách, SMS zprávu za 1,50 Kč a 1 MB dat za 1 Kč. Také Kaktus bude podporovat sítě LTE, maximálně však do rychlosti 20 Mb/s. Kaktus bude mít vlastní číselnou řadu SIM karet a navenek se trochu tváří jako virtuální operátor, ale vše běží pod hlavičkou T-Mobile. Na displeji vašeho telefonu se ale jako operátor objeví Kaktus.

Ukázka webových stránek

Kaktus je bez závazku, jeho předplacenou kartu bude možné koupit přes internetovou stránku www.mujkaktus.cz, v trafikách nebo ve dvou Značkových prodejnách T-Mobile (Centrum Černý Most v Praze a Galerie Vaňkovka v Brně). Zákazníci si své služby budou moci spravovat jednoduše sami on-line: na webu nebo prostřednictvím mobilní aplikace.

Balíček minut Cena Balíček SMS Cena Balíček dat Cena
20 minut 50 Kč 40 SMS 50 Kč 80 MB 50 Kč
50 minut 100 Kč 100 SMS 100 Kč 200 MB 100 Kč
200 minut 300 Kč 400 SMS 300 Kč 1 000 MB 300 Kč
Vybrat si můžete z několika balíčků, které můžete různě kombinovat

Živá zákaznická podpora je dostupná na www.facebook.com/kaktus (klasickou infolinku Kaktus neprovozuje). Kredit si bude možné dobí přímo pomocí aplikace a nebo pomocí internetového bankovnictví. Zajímavostí je nejnižší částka, kterou je možné dobít, ta je nastavena na 50 Kč. Samotná předplacená karta bude stát 99 Kč, přednabitý kredit bude činit 50 Kč. Doba trvání balíčků je vždy 30 dní. V mobilní aplikaci, která bude dostupná pro Android a iOS bude možno i dokupovat balíčky a další nastavení služeb. Aplikace pro Windows Phone zatím dostupná nebude.

Ukázka mobilní aplikace Kaktus, která bude dostupná pro iOS a Android.

Další výhodou předplacené karty Kaktus je bezplatné připojení na Facebook – za jeho využívání nejsou zákazníkům účtována žádná data. Tato akce platí nastálo pro všechny SIM karty aktivované do konce března 2014. Jiný přístup než jsme u operátorů zvyklí volí Kaktus u internetu. Po vyčerpání limitu se internet nezastaví, dále ho budete moci využívat, ale už si za něj zaplatíte a bude účtovaný dle ceníku. Nejedná se tedy o klasický FUP, po jehož překročení se internet zpomalí, ale nic navíc se neplatí.

Takto vypadá vizuál nové předplacenky Kaktus.

Kampaň nové značky bude pouze animovaná, bude drzá a bude se snažit potencionální zákazníky zajmout zaujmout. Kaktus odstartuje 8. října.

Diskuze ke článku
petrb
Tak do toho jdu.
petr
Nepochopil jsem, z ceho a jak se mi budou odecitat minuty volani a sms, kdyz budu mit balicek na data. To budu platit navic? Pristi mesic, nebo kdy?
A to zpoplatneni netu po vycerpani FUP, tak to je hacek jako krava, 1mb za 1Kc, to bude ucet..!
Hugo
No vypadá to zajímavě - plusy pro mě + účtováno po vteřinách
+ zaplatíš si jen to co chceš využít
a minus - volání v mezi T-Mobile a Kaktusem není bráno jako volání v rámci vlastní sítě. Pokud tedy máš volání v rámci T-Mobile zdarma, neplatí to při volání do sítě Kaktus.
petr
Nevim, nekde pisou, ze si muzes aktivovat jen jednu sluzbu a jak se budou uctovat ty dalsi, to jsem nepochopil.
Volani a sms me az tak nezajimaji

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze