T-Mobile konečně zprovoznil své systémy, neomezená data zdarma jsou pasé

3× aktualizováno
T-Mobile konečně zprovoznil své systémy, neomezená data zdarma jsou pasé
Fotografie: T-Mobile
  • T-Mobile se desítky hodin potýkal s problémy v interním systému
  • Nyní oznámil, že už je vše v pořádku

Aktualizováno 2. 7. 2020 v 14:35 hod.

Před pár minutami T-Mobile oficiálně na sociálních sítích informoval o tom, že konečně jsou všechny systémy v pořádku. To znamená, že už jsou funkční samoobslužné kanály, prodejny i zákaznické centrum.


Kromě toho je také nutné upozornit na fakt, že T-Mobile ukončil nezpoplatňování mobilních dat. To znamená, že data už budete čerpat ze svého limitu.


Aktualizováno 1. 7. 2020 v 21:50 hod.

T-Mobile se už desítky hodin nedaří zprovoznit interní systémy, takže nedokáže odbavit zákazníky na webu, v aplikaci ani na prodejnách. V reakci na to se operátor rozhodl mobilní data po dobu trvání výpadku nezpoplatňovat – v překladu to znamená, že všichni zákazníci mají aktuálně k dispozici neomezená data.

T-Mobile výpadek

Aktualizováno 30. 6. 2020 v 23:00 hod.

T-Mobile se bohužel nedaří zatím problémy vyřešit a oznamuje, že interní systém je nefunkční i nadále. Podle vyjádření operátora budou jeho pracovníci na opravách pracovat přes noc i během zítřejšího dne. Jeho zástupci na sociálních sítích oznamují, že „běžné telekomunikační služby ve většině případů normálně fungují“, očividně ne tedy bohužel ve 100 % případů.



Původní zpráva z 30. 6. 2020 v 10:00 hod.

T-Mobile prostřednictvím sociálních sítí (viz níže) informuje o jeho potížích s interním systémem. V překladu to znamená, že aktuálně na zákaznickém centru a v prodejnách nedokáže obsloužit zákazníky. Stejné problémy postihly i samoobsluhu Můj T-Mobile, webové stránky a zákaznickou linku.



Operátor na nápravě aktuálně pracuje a očekává, že systémy by měly být znovu funkční v odpoledních hodinách. Dodává, že služby běží bez problémů.

Diskuze ke článku
Blue Sun
Počítadlo přenesených dat jede?
Petr
Služby asi neběží bez problémů, když nám od rána nejede T-M SMTP server.
obr_kokot
dojdu na prodejnu, nepomuzou, linka nejede, operator neexistuje, ty kraso neco se podela jeste navrch a proste se pujde clovek obesit, protoze to neni komu jak sdelit aby to nekdo dal dokupy. Tohle je asi ten NEJ pruser co zatim TM vyplodil. Zlate pretizeni site :o)))
Josef
Ještě že jde alespoň volat a posílat smsky a maily. Teď (9:40) jsem zkusil otevřít aplikaci Můj T-mobile a stále nic. Pořád stejné od včerejšího rána! Tak to bude opravdu nějaký velký průšvih.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze