T-Mobile hlásí odstávku. Proběhne 12. až 14. května a dotkne se i virtuálů

1
  • Pravidelná odstávka služeb proběhne v termínu od 12. května 20:00 do ranních hodin 14. května
  • Bez omezení budou fungovat stávající služby včetně volání a SMS
  • Nebude ale možné přijímat a realizovat požadavky typu aktivace nových služeb či změny v nastavení přes samoobsluhu Můj T-Mobile a podobně
  • Odstávka se dotkne i klientů virtuálních operátorů v síti T-Mobile

T-Mobile oznamuje plánovanou odstávku některých služeb v souvislosti s aktualizací systémů péče o zákazníky v termínu od 12. května 20:00 do ranních hodin 14. května. Odstávka přinese například zrychlení obslužného systému. V uvedeném období budou bez omezení fungovat stávající služby včetně volání a SMS. Během odstávky budou mít zájemci v omezené míře možnost aktivovat data v ČR i v zahraničí, proto operátor doporučuje v případě potřeby nastavit tyto služby včas dopředu.V rámci odstávky nebude možné přijímat a realizovat požadavky typu aktivace nových služeb či změny v nastavení přes samoobsluhu Můj T-Mobile, hlasový automat ani SMS kódy, včetně případné deaktivace služeb nebo výměny SIM karet.

V omezeném provozu budou fungovat rovněž Zákaznická centra a Značkové a Partnerské prodejny. Asistenti budou moci poskytovat pouze základní informace a zpracovávat požadavky typu blokace karty z důvodu ztráty/krádeže. Odstávka se dotkne i klientů virtuálních operátorů v síti T-Mobile (virtuálové bývalé GTS, MOBIL.CZ, innogy Mobil a PREmobil), rovněž značky Kaktus.

Operátor žádá své zákazníky, aby si v případě potřeby s předstihem změnili stávající nastavení služeb, případně včas aktivovali služby, které chtějí v době odstávky využít. Detailní informace na najdete na stránkách T-Mobile nebo přímo v aplikaci Můj T-Mobile.

Zdroje: t-press.cz

Diskuze ke článku
Řezňýk
Tak hlavně že jim poběží počítadlo přenesených dat, to je přeci pro operátora to nejdůležitější!

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze