T-Mobile bude nadělovat. Druhé zařízení zdarma a neomezený internet na den

2
T-Mobile bude nadělovat. Druhé zařízení zdarma a neomezený internet na den
  • Operátoři začínají představovat vánoční nabídku, první je T-Mobile
  • Ten začne nadělovat už od začátku listopadu
  • Nabídne druhé zařízení zdarma a jeden den v týdnu s neomezeným internetem

T-Mobile jako každoročně představuje svoji vánoční nabídku s předstihem, neboť jeho kampaň startuje už 1. listopadu. Společnost nabídne druhé zařízení zdarma dle výběru zákazníka. Pokud jej chcet, bude nutné aktivovat nebo prodloužit některé z tarifních zvýhodnění z rodiny „Mobil“ o dalších 24 měsíců (v případě prodloužení je nutné přejít právě na tarifní zvýhodnění Mobil). Akce startuje ve spolupráci se značkou Huawei.

Druhé zařízení zdarma k tarifu Mobil

Při koupi Huawei P10 z nabídky T-Mobile a prodloužení smlouvy tarifu Mobil získá zákazník možnost vybrat si ze dvou zařízení – P9 Lite mini, případně chytré hodinky TalkBand B3 podle vlastního výběru. Hodnota obou zařízení se pohybuje okolo 3 až 4 tisíc korun. Kromě druhého zařízení zdarma může zákazník počítat i se slevou v rozmezí 1 až 4 tisíc korun za uzavřenou smlouvu (dle vybraného tarifu) a právě o tuto částku se mu sníží cena za Huawei P10.

V případě, že je pro vás Huawei P10 drahý, můžete si vybrat i Huawei P10 Lite, u kterého za odměnu dostanete Huawei Y6 (2017), nebo fitness náramek Band 2 Pro. Oba zmíněné telefony (P9 a P9 Lite) lze u T-Mobile zakoupit i na splátky, případně zvolit pojištění jako doplňkovou možnost. Pokud jste si z nabídky telefonů Huawei nevybrali, v prosinci se můžete těšit na novinky od Samsungu.

Internet na den v týdnu zdarma

Telefon máte a přesto nějaký dárek chcete? T-Mobile kromě zvýhodněného nákupu nabídne také neomezené surfování pro všechny své zákazníky. Čekáte na podmínky? Tady jsou: akce se vztahuje pouze na rezidentní paušální zákazníky s hlasovým tarifem (kromě tarifu „S námi sdílený“), neomezeně můžete surfovat jen jeden vybraný den v týdnu (ketrý si volíte sami), a to až do 31. 1. 2018. Všechny dny je však nutné předvybrat pomocí aplikace Můj T-Mobile nejpozději do 31. 12. 2017, leden tedy musíte „odhadnout“ dopředu. Jednou zadaný den již poté nepůjde změnit. Výhodou je, že den bez limitu bude fungovat i v rámci EU.

Současně T-Mobile spouští nový datový balíček s neomezeným FUP limitem s platností 24 hodin od aktivace za 99 Kč, a to až do 31. 1. 2018. Poté cena za balíček naroste, zřejmě na 149 Kč. Platí i pro zákazníky Twist.

Kombinace internetu a TV

Nabízí se i alternativní nabídka, která spočívá v kombinaci Pevného internetu s T-Mobile TV. Pokud si zákazník do 31. 12. 2017 pořídí tarif T-Mobile TV Mini současně s některým z tarifů Pevného internetu, získá měsíční slevu 49 Kč a obě tyto služby ho tak vyjdou na 499 Kč měsíčně (s tarifem Pevný internet 20). Pro tarify TV Základ, Start a Premium platí v kombinaci s pevným internetem sleva 199 Kč, takže měsíční cena činí 599, 699, resp. 1 099 Kč měsíčně s tarifem Pevný internet 20.

Podmínkou této akce je souběžné uzavření nebo prodloužení smlouvy o 24 měsíců, a to v průběhu měsíců listopad a prosinec. Všichni uživatelé T-Mobile TV navíc dostanou 2 měsíce Videotéky zdarma – stávající od 1. 11., noví od data aktivace na dva měsíce, ovšem také během měsíců listopad a prosinec.

Pokud plánujete od 7. 11. uzavřít nebo prodloužit smlouvu na Pevný internet skrze DSL, Internet bez drátu nebo Mobilní internet, T-Mobile vám dá slevu 1 000 Kč na notebook HP Stream 14 (14-ax003nc), takže vás bude stát 6 199 Kč.

Twist

T-Mobile nechtěl ochudit ani předplacenkáře a při dobití 500 Kč a vyšším obdrží zákazník plyšového mazlíčka. V případě věrných Twist zákazníků (kteří jsou u T-Mobile alespoň 5 let, případně si dobíjejí kredit skrze aplikaci Můj T-Mobile) bude stačit dobití částky 300 Kč pro získání plyšáka. Vyzvednutí plyšáka bude probíhat na značkové či partnerské prodejně T-Mobile. Nabídka platí do 31. 12. 2017, případně do vyprodání zásob.

Pokud jste na Twistu a chcete pořádnou nálož datového limitu, v průběhu listopadu a prosince půjde aktivovat balíček s limitem 4 GB za 399 Kč měsíčně. Všechny informace naleznou zákazníci počínaje 1. 11. 2017 na stránkách společnosti T-Mobile.

Diskuze ke článku
Pet
Okrádání pokračuje a drzost firem se jen zvětšuje. Stále si přijdu jak za války nebo v době moru. Dáme vám trošku ale víc ani prd a vysajeme z vás maximum
Pošťák Pet
Však těm sviním platíme za "vzduch" To je nehoráznost. Kašlu jim na druhé zařízení zdarma. Nic není zdarma vše je uhrazeno, neboť vysoká marže si dovoluje takovéto "výhodné" balíčky.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze