Surface Phone by mohl nabídnout procesor Snapdragon 830 a 8GB RAM

36

Bájný Surface Phone od Microsoftu o sobě dává opět vědět. Nejnovější spekulace se zaměřují na jeho hardwarovou výbavu, která by ve své době měla být absolutní špičkou. Jen namátkou zmiňme, že bychom se mohli dočkat 8GB operační paměti.

Micrososft Surface

Budoucnost smartphonů od Microsoftu je v současnosti poměrně nejistá. Děravé portfólio Lumií spíše skomírá, jak ostatně dokazují poslední prodejní výsledky. Ve hře tak stále je zánik řady Lumia a nastolení pojmu Surface také mezi mobilní telefony. Šlo by o reprezentativní model platformy Windows 10 Mobile a dle toho by také patrně vypadala výbava. Spekuluje se o nasazení procesoru Snapdragon 830 s 10nm výrobní technologií. Pracovní stroj pak bude překypovat volnou pamětí. Měli bychom se totiž dočkat 8GB operační paměti.

Přečtěte si: Recenze Microsoft Lumia 950 XL – To nejlepší z Redmondu

Dechberoucí výbava je to však z pohledu roku 2016. Surface Phone by se nicméně měl ukázat až v roce 2017 a to údajně ve třech různých verzích, kdy každá zacílí na jinou skupinu uživatelů.

Zdroje: forbes.com, fonearena.com

Diskuze ke článku
mental.disease
Snáď bude stačiť tých 8GB RAM..
Kensi Blye
Kensi Blye
To je sice super, ale takhle zase microsoftu uteče rok
ANO
S armem to jiste nebude spicka, natoz absolutni.
Podle obrazku http://icdn4.digitaltrends.com/image/microsoft_surface_phone_render_concept_01a-970x647-c.jpg
je asi bez diskuze, ze tam ma byt x86 ..... MA .... otazka samozrejme jestli bude ..... uz Microsoftu v selsky rozum moc neverim ......
Ale tak snad kdyz pisou takove honosne veci o dalsim levelu smartphonu, reinvented a primo zminujou W10, tak to nemuzou osadit ARMem ..... ale ..... po kixech, kterych je za Nadelly vic nez dost, uz neverim nicemu ...
kleinak
Bla,bla,bla, to je jediné co MS umí.
Příští rok má dalších 365dní, takže jak je u MS zvykem, to co dnes vypadá slibně, příští rok už bude pasé, jelikož to může být klidně na podzim.
A jak známo MS opět nebude fungovat na 100%, jelikož to bude, opět a znovu od začátku.
Je to pořád stejná písnička,WM 6.5 a do kytek, WP7 a do kytek, WP8 a do kytek, WP10 stále nespolehliví, Nokie jim vyšlapala takovou cestičku a oni ji zahodí. To je prostě hnus.
Uvidíme co bude, ale MS už věří jen Blue.sun :-))

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze