Super Mario Run vyjde po dlouhém čekání pro Android

Za sklonku loňského roku se vůbec poprvé dostal oficiálně Super Mario na mobilní telefony. Exkluzivitu si pro očekávanou hru zajistil Apple a doposud mohou hru hrát pouze majitelé iOS zařízení. Změna nastane vydáním verze pro Android v tomto týdnu.

Super Mario Run

V prosinci loňského roku vyšla hra Super Mario Run a mluvilo se o ní hodně. Ať už v souvislosti s rozporuplným herním modelem, kterým jsme se zabývali v naší recenzi, či o notně nadsazené ceně, kterou Nintendo vyšroubovalo na 10 dolarů. Část hry však bylo možné vyzkoušet zdarma a počet stažení se krátce po vydání vyšplhal na 40 miliónů. S případným zakoupením to již bylo mnohem horší a nadšení ze hry mírní také nižší hodnocení v obchodě AppStore, které dosahuje pouze tří hvězdiček. Na konci prosince se Mario objevil také v obchodě Google Play, avšak pouze jako vábnička s možnou registrací. Termín vydání nebyl znám.

TIP! Recenze Super Mario Run – Slibný začátek

Mlčení Nintendo prolomilo až nyní a skrze svůj Twitter oznámilo, že Super Mario Run pro Android vyjde 23. března 2017, což je již tento čtvrtek. Novou informací také je, že pro Android vyjde již rovnou verze 2.0, která má přinést blíže nespecifikovaná vylepšení. I nadále však zřejmě počítejte s neustálou nutností internetového připojení při hraní či vysokou cenou po prvních několika kolech hraní.

Super Mario Run – videorecenze

Stáhnout Super Mario Run

Google Play (zdarma) App Store (zdarma)

Zdroje: twitter.com

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze