Nintendo se pochlubilo s čísly prodejů hry Super Mario Run

2

Mobilní prvotina od Nintenda sice dominovala počtem stažení, ale čísla prodejů jsme dosud neznali. Dle zprávy The Wall Street Journal se ke koupi odhodlalo více než 5 % ze 78 milionů hráčů.

Super Mario Run – videorecenze

Očekávaná hra Super Mario Run se stala vánočním hitem a dodnes si ji stáhlo více než 78 milionů lidí na celém světě. Několik prvních úrovní bylo k vyzkoušení zdarma, za přístup ke zbytku pak museli hráči zaplatit. Dodnes jsme však neměli tušení, kolik lidí tak skutečně učinilo. The Wall Street Journal ve své zprávě uvádí vyjádření společnosti, že se ke koupi uchýlilo více než 5 % hráčů.

TIP: Recenze Super Mario Run – Slibný začátek

To na první pohled nevypadá jako vysoké číslo, ale je to daleko více než u jiných free-to-play titulů. Cena za odemčení navíc nebyla nízká, cca 270 Kč. Super Mario Run tak přinesl tržby 53 milionů dolarů, což je stále méně než firma doufala.

Stáhnout Super Mario Run

Google Play (zdarma) App Store (zdarma)

Zdroje: wsj.com, theverge.com

Diskuze ke článku
Mireček
Nedivím se, hru jsem vyzkoušel a smazal. Těšil jsem se na starého dobrého Maria a oni příjdou s tímhle. Cena je vysoká, ale za klasiku bych ji rád zaplatil, ne ovšem za tento nepovedený remake. Hodnocení ostatních lidí mi dává za pravdu. Až to výjde na android, tak asi zapláčou úplně a pochopí, že vydali sr****.
Lukáš M.
Myslím, že větší úspěch by to mělo jako model pay and play. Apple kolem toho vytvořil hype a tak by za to hodně lidí dalo 10 €. Po zklamání ze hry by už málokdo chtěl peníze zpět. Ale takhle každý čekal víc port, nedočkal se, a tak ani nenakoupil zbytek misí. Uvidíme, co Android uživatelé

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze