Super Mario Run se objevil v Google Play, stáhnout jej zatím nelze

1

Očekávaná hra Super Marion Run již byla v polovině prosince vydána, avšak pouze na operační systém iOS. Uživatelé konkurenčního Androidu musí čekat. Nyní svitla naděje, že by čekání nemuselo být tak dlouhé.

Super Mario Run

Super Marion Run byl dlouze očekávanou hrou, kterou Nintendo oznámilo na zářijové konferenci Applu. Bylo nasnadě, že půjde minimálně z počátku o exkluzivní kousek pro platformu iOS. Hra oficiálně vyšla v polovině prosince a stala se velmi rychle populární, když ji během několika dní stáhlo 40 miliónů uživatelů. Rychlý nárůst popularity však vystřídalo i velmi svižné vystřízlivění, které mohlo způsobit zpracování hry, případně vyšší cena či nutnost být neustále připojen k internetu. Ledasco nasvědčuje i nižší hodnocení ze strany uživatelů v AppStoru, kde se hra může pyšnit pouze dvěma hvězdičkami.

TIP! Recenze Super Mario Run – Slibný začátek

Super Mario Run

Nic to však nemění na tom, že je Mario legendou a jistě na něj čekají mnozí uživatelé z Androidu. Doposud nebylo nijak konkretizováno datum, kdy bude hra vydána na Android. Vědělo se jen, že se na této verzi pracuje. Nyní se vydání možná mírně přiblížilo. Super Mario Run se totiž objevil v obchodě Google Play, avšak nelze jej stáhnout. Můžete se předem registrovat a dostanete informaci v momentě, kdy se hra objeví ke stažení.

Stáhnout Super Mario Run

Google Play (zdarma) App Store (zdarma)

Zdroje: phonearena.com

Diskuze ke článku
Petr
Stáhlo si ho hodně lidí, protože je začátek zadarmo a dovedu si představit že spousta lidí dá špatný hodnocení prave proto že zadarmo je jen začátek. Jsem zvědavej jaký to bude.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze