Stovky chytrých hodinek ve slevě Black Friday. Cenu srazil Samsung i Xiaomi

Stovky chytrých hodinek ve slevě Black Friday. Cenu srazil Samsung i Xiaomi
Fotografie: Mobil Pohotovost

Chytré hodinky jsou nejen prodlouženou rukou vašeho telefonu, ale také elegantním módním doplňkem. Zobrazují příchozí zprávy, volání, emaily, umožňují bezkontaktní placení, správu kalendáře, ovládání hudby a jsou skvělým parťákem při sportu. Chytrých hodinek je však na trhu obrovské množství a najít mezi nimi ty pravé může být vskutku oříšek. Mobil Pohotovost pro vás vybrala několik kousků, se kterými neuděláte chybu. Navíc jsou zlevněné, a tak je ideální doba pro jejich pořízení právě teď.

Samsung

Chytré hodinky Samsung Galaxy Watch4 s 40mm designovým kulatým tělem nyní seženete za 3 990 Kč (původně 6 990 Kč). Pokud byste raději hodinky s větším 46mm ciferníkem, ideální volbou jsou Samsung Galaxy Watch4 Classic. Díky jejich LTE konektivitě (eSIM) navíc můžete být neustále online i bez dosahu telefonu. Nyní je akčně pořídíte za 6 990 Kč (původně 11 490 Kč). Mobil Pohotovost vám navíc při nákupu hodinek Samsung v případě výkupu vašeho starého zařízení přidá k výkupní ceně ještě navíc bonus v hodnotě až 1 000 Kč.

Dalším skvělým produktem jsou hodinky Xiaomi Watch S1 Active GL s až 12denní výdrží baterie, technologií NFC a 117 fitness režimy nyní koupíte za 2 999 Kč (původně 4 299 Kč). Pokud dáváte přednost klasickému vzhledu hodinek, budou se vám jistě líbit Amazfit GTR 3Pro. Jsou elegantní a inspirované vzhledem klasických hodinek. Seženete je akčně za 3 390 Kč (původně 4 490 Kč).

Amazfit

Téměř za hubičku lze pořídit Niceboy Watch Lite 3 s elegantním hranatým ciferníkem. Nabídnou 7denní výdrž baterie a technologii pro sledování vašeho zdraví a spánku. Seženete je za 890 Kč (původně 1 199 Kč), a jsou tak zároveň nejlevnějšími hodinkami z naší nabídky. Opakem pro náročnějšího uživatele mohou být velmi zajímavé Suunto S9 Peak Pro vyrobené z prémiových materiálů. Tyto hodinky prošly vojenskými testy a i přes jejich vysokou odolnost si zachovaly 10,6mm tenký ciferník, a patří tak mezi nejtenčí sportovní hodinky na trhu. Slibují neskutečnou výdrž baterie až 21 dní. Jsou tedy naprosto ideální pro sport v náročných podmínkách. Levnější variantu vyrobenou z oceli seženete za 12 289 Kč, dražší variantu vyrobenou z titanu za 15 479 Kč. Suunto vyrábí své hodinky ve Finsku a využívá k tomu ze 100 % obnovitelnou energii.

Pokud se vám líbí filozofie udržitelnosti, ale hledáte levnější variantu, máme pro vás další dva kousky. Suunto 9 Peak se safírovým sklíčkem nabízí vše, co od chytrých hodinek očekáváte, a navíc jsou voděodolné až do hloubky 100 metrů. Nyní jsou v akci za 9 059 Kč (původně 12 169 Kč). Ještě levnějšího brášku Suunto 5 Peak pořídíte nyní v akci 4 899 Kč (původně 7 629 Kč). Jsou pohodlné, lehké a odolné. Pokud sháníte opravdu odolné sportovní hodinky, s žádným modelem od Suunto neuděláte chybu.

Suunto