Staňte se astronautem v oficiální hře The Martian

4

USA možná utrácí hromady peněz, aby neustále zachraňovala Matta Damona, ale peníze nejsou vše. Nešlo by to bez šikovných lidí, kteří umí řešit problémy. A zachránit uvězněného člověka na Marsu už trochu šikovnosti chce. V této hře si to budete moci zkusit na vlastní kůži. A to i na hodinkách Apple Watch.

Celý film Marťan měl jasný podtext: „Dostaňte ho domů.“ V tomto fiktivním sci-fi snímku (ačkoliv mnozí věřili, že jde o skutečnou událost) zůstal nebohý astronaut Mark Watney uvězněn na Marsu a jeho snahou bylo přežít a dostat se domů. A že nešlo o snadný úkol se budete moci přesvědčit na vlastní kůži i v této oficiální hře.

Její zajímavostí je, že spolupracuje i s Apple Watch. Nečekejte filmové zpracování, protože se ponese v duchu zjednodušené komunikace, kterou astronaut a NASA vedou. Jednoduché zprávy, informace o životní stavu a satelitní snímky. To vše bude protkáno zásadními rozhodnutími, na kterých bude záviset Markovo přežití.

Hru si můžete pořídit za 88 Kč, respektive 2,99 €, pro Android a iOS (s podporou Apple Watch).

Stáhnout The Martian: Bring Him Home

Google Play App Store

The Martian: Bring Him Home
Diskuze ke článku
Ovce
Proc neni mobilecast ? Co to ma znamenat ? Ma to byt jednou tydne tak at to tu uz je jasne!
Petr Cival
Dobrý den,také se přikláním a ptám se proč jste nedávali mobilecast ? Mohli jste to alespoň ze slušnosti předem oznámit že se na to tento týden vykašlete. Hezký den!
David
Jo proc neni mobilecast a delate mrtvyho brouka ???
Adam Vyhnálek
myslím že mají právo jednou vynechat
odvádějí skvělou práci.
ale už se na něj také těším.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze