Stane se 25. března Divadlo Steva Jobse místem odhalení nových iPadů či AirPods?

2
Stane se 25. března Divadlo Steva Jobse místem odhalení nových iPadů či AirPods?
  • Událost proběhne 25. března v 18:00 středoevropského času v Divadle Steva Jobse
  • Někteří mluví o představení nových iPadů či sluchátek AirPods druhé generace
  • Pravděpodobně však bude představena pouze nová streamovací služba či předplatné periodik

Zvěsti o tom, že Apple chystá další velkou událost se potvrdily a k několika vybraným novinářům dorazila oficiální pozvánka na událost označenou jako „It's show time.“ konající se 25. března v 18:00 středoevropského času v Divadle Steva Jobse v Kalifornii. Událost bude rovněž speciální tím, že se bude jednat vůbec o první oznámení na tomto symbolickém místě, během kterého nebudou představeny nové iPhony.

Někteří doufají, že by mohly být představeny nové iPady či dokonce bezdrátová sluchátka AirPods druhé generace. Pravděpodobně se však bude jednat o událost primárně zaměřenou na software a služby. Počítá se zejména s ohlášením nové streamovací služby od Applu, která má konkurovat Netflixu nebo HBO Go. Podle dostupných informací by měl Apple zároveň nabídnout předplatné různých periodik a pravděpodobně se rovněž dozvíme více o operačním systému iOS 12.2.

Diskuze ke článku
Bukkake Sun
Já myslím, že Apple ohlásí bankrot.
Bububu Sun
Já nejlepší z nejlepších, ten jehož názor je jediný správný v celém vesmíru a tomto časoprostoru vám tímto oznamuji, že kdo se na ten event bude dívat je iovce. Já mám malej bílej mobil a ten je nejlepší a pokud nesdílíte můj názor, tak jste debilní děti!!

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze