Internet spekuluje nad vlastnostmi nového iPadu mini. Vodítkem je ochranné pouzdro

aktualizováno
Internet spekuluje nad vlastnostmi nového iPadu mini. Vodítkem je ochranné pouzdro
  • Podle China Times půjde nový iPad mini do výroby již ke konci tohoto měsíce
  • Představena bude rovněž nová varianta 9,7palcového iPadu

Aktualizováno 26. 12. 2018 9:10

Na internet se dostala fotografie ochranného pouzdra, které má být podle čínských médií určeno pro iPad mini páté generace. Pokud by se tato domněnka ukázala jako pravdivá, bude nový iPad mini značně podobný svému předchůdci a mohli bychom se těšit na 3,5mm jack, dvojici stereo reproduktorů nebo vylepšený fotoaparát.


Podle twitterového účtu @OnLeaks se však jedná o pouzdro vyrobené na základě prototypu iPadu mini z roku 2016, takže je velmi nepravděpodobné, že by reflektovalo podobu nadcházející generace. Více informací bychom se měli dozvědět již na začátku roku 2019.

Původní informace z 25. 12. 2018

Poslední model iPadu mini, který byl představený již v roce 2015, se stal na několik dlouhých let jediným zástupcem kompaktních tabletů z portfolia jablečného výrobce. Mezitím se Apple věnoval „základní“ 9,7palcové variantě a také iPadům Pro, které představují to nejlepší mezi tablety. Pokud jste zastánci kompaktní velikosti, jistě vás potěší nejnovější informace z Číny, které předpokládají brzké oznámení nástupce řady mini.

Deník China Times údajně získal informace o chystaném iPadu mini 5, který by se měl dostat do výroby již koncem tohoto měsíce. Oficiální představení by pak mělo přijít až na začátku roku 2019. Kromě nového iPadu mini páté generace má být představen rovněž 9,7palcový iPad s miniaturními rámečky – obdobně jako u nejnovějších iPadů Pro má dojít i u tohoto modelu k využití Face ID namísto Touch ID. Nové iPady by se měly dostat do prodeje v první polovině roku 2019.

Diskuze ke článku
Pepa Pepa
Pepa Pepa
A bude v krabičce také - dle nové módní vlny Apple - prohnutý?
Řezňýk
Tak Číňani to přeci vědí nejlíp, když všecky špiclujou, že.
htcjirka
htcjirka
Naposledy upraveno: 26. 12. 2018 21:30
Tak hlavně, když bude ohebný. :-D

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze