Stáhněte si neoficiálně Android 2.3 pro Sony Ericsson Xperia X10

Již na začátku letošního roku se začaly objevovat nepotvrzené informace, že Sony Ericsson přeci jenom připraví aktualizaci na novější verzi Androidu u svého již dosluhujícího modelu Xperie X10, a rovnou se bude jednat o Gingerbread 2.3. Mluvilo se o termínu ve třetím kvartálu letošního roku.

Uvidíme, zda se tyto informace potvrdí. Naštěstí se však nemusíme spoléhat ohledně aktualizací jen na výrobce. Pokud bychom hledali nové aktualizace či neoficiální ROMky a modifikace, je naše cesta jasná. Zamíříme na server XDA Developers, který sdružuje řadu nadšenců a příznivců mobilních technologií, mezi kterými nalezneme mnoho odborníků. A právě zde se objevila neoficiální ROMka nesoucí nejnovější verzi operačního systému 2.3 Gingerbread, přesněji ve verzi 2.3.1.

Podle prvotních ohlasů a zkušeností fungují datové přenosy přes bezdrátové sítě Wi-Fi i 3G a podle všeho funguje také technologie Bluetooth. Nová ROMka je převzatá z modelu ARC, spolu s uživatelskou nástavbou Timescape. Neboť se jedná o ranou verzi neoficiální ROMky, řada věcí nefunguje tak, jak by měly. Ale určitě je tato ROMka pozitivním signálem, nesoucí naději, že i majitelé této Xperie se dočkají vytouženého updatu.

Sony Ericsson Xperia X10 ve dvou barevných variantách

Podívejte se na: Vyzkoušeli jsme Xperii X10 s Androidem 2.1 (video)

Čtěte: Recenze Sony Ericsson XPERIA X10 - ochutnávka budoucnosti

Zdroje: pocketnow.com

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze