Spouštíme novou a přehlednější podobu úvodní stránky mobilenet.cz

21
Spouštíme novou a přehlednější podobu úvodní stránky mobilenet.cz
Fotografie: Martin Fajmon, mobilenet.cz
  • Od této chvíle spouštíme novou podobu úvodní stránky neboli tzv. homepage
  • Změny přispějí k lepší přehlednosti a orientaci na stránkách

Server mobilenet.cz prošel minulý rok výraznou změnou designu, vylepšení však pro vás chystáme bez přestávky. Další výraznější změnou je přepracování homepage (úvodní stránky) pro co nejlepší přehlednost a orientaci mezi novými články.

Nově budou články uspořádány pod sebou v tzv. feedu, který vám ihned odhalí pohled na nejnovější příspěvky. Funkce byla v posledních dnech ve fázi testování a nejenom díky vašim ohlasům přinášíme nový styl zobrazení pro všechny čtenáře bez rozdílu.

mobilenet.cz - feed novinek

Co dalšího se pro vás mění? Pro zachování co největší přehlednosti odstraňujeme blok s nejnovějšími videi, nejnovější recenze však budete mít i nadále na očích, a to v pravé části obrazovky. Mezi další změny patří návrat detailního katalogu do všech článků, kam patří.

Věříme, že si novou podobu mobilenet.cz oblíbíte i vy!

Diskuze ke článku
Jan Enter
Jan Enter
Je to o něco málo lepší, ale stále zbytečně roztahané a nepřehledné. K čemu jsou ty maxiobrázky s maxitextem, ví bůh ... palec dolů.
Petr
Pořád nechápu, proč jsou nad menu ty 4 upoutávky, ani jeden z těch článků co se mi tam aktuálně objevil mě nezajímá, takže akorát musím rolovat (a stejně jsou hned pod menu znovu). Prostě jste vymysleli nebo okopírovali nějaké "cool" prvky a teď i když je jasné, že nemají žádný reálný přínos, se jich nechcete zbavit, když už se s tím někdo dělal.
Ostatní změny ok, konečně se začíná přicházet na to, že v jednoduchosti je síla.
Grom51
Furt stejný bordel, diskuse není přímo pod článkem, využívám tu spíše jenom videa.
Lukáš
Za mě je to stále nepřehledné zbytečné velké obrázky, žádná změna. Škoda, že jste nezůstali u staré verzi byla nej.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze