Spotify se integruje do navigační aplikace Waze od Googlu

9

Řídíte? Využíváte aplikaci Waze? A rádi při cestě posloucháte oblíbené playlisty skrze Spotify? Nově se vám celé řešení poměrně usnadní, Spotify se totiž integruje do aplikace Waze, stejně tak i naopak. Jde o zvláštní situaci, Waze je vlastněné Googlem, který přesto místo vlastní Hudby Play integroval aplikaci od konkurence. Co za tím můžeme vidět?

Pokud rádi řídíte a využíváte navigaci, jistě znáte i navigační aplikaci od Googlu – Waze. Při řízení mnoho lidí rádo poslouchá hudbu a o tom jaká multiplatformní služba je aktuálně nejoblíbenější asi není třeba spekulovat – jedná se o Spotify s 50 miliony uživatelů. Obě oblíbené aplikace se spojí a integrují do sebe. Snadno tak při navigaci spustíte oblíbené skladby skrze vyskakovací okno Spotify a ze Spotify se následně odkážete do navigační aplikace Waze. Stejně tak budete moci navolit playlist, který se spustí souběžně při zahájení jízdy skrze Waze. Propojení tedy bude komplexní a uživatelům usnadní práci.

TIP: Spotify Hi-Fi s obsahem v bezztrátovém formátu se blíží

Spotify Waze

I když je vlastníkem služby Waze Google, neintegroval Hudbu Play, jak by se asi nabízelo. Základna služby Spotify je zkrátka mnohem větší a mezi uživateli oblíbenější. Waze tak může získat více uživatelů a rychleji zdokonalovat mapové podklady.

Propojení nastane v následujících týdnech a nejdříve se dočkají uživatelé Androidu, iOS bude následovat až později.

Stáhnout Spotify

Google Play (zdarma) App Store (zdarma)

Stáhnout Waze

Google Play (zdarma) App Store (zdarma)

Zdroje: engadget.com

Diskuze ke článku
Petr
To je demence. Nechtěli přidávat určité fce aby app zůstala jednoduchá a pak jí zaplácají nesouvisejícími hovadinami. Ještě by tam mohli přidat nějaký messenger, předpověď počasí a emailový klient.
Citelis
No upřímně od koupě Waze googlem, to jde s Waze od desíti k pěti :-(
Pafka
Tak to v ČR asi moc nepojede. S našimi specifickými datovými tarify bych po týdnu byl na nule. :-(
Majo B.
Ehm... Ale Waze nieje pre Blackberry s BB OS 10 :(

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze