Spotify Hi-Fi s obsahem v bezztrátovém formátu se blíží

14

Kdo by neznal Spotify? Multiplatformní aplikaci, která umožňuje přehrávání skladeb, ve verzi Premium za měsíční poplatek nechybí ani možnost off-line poslechu a ukládání skladeb do paměti zařízení. Spotify nově plánuje streamování i v bezztrátovém formátu, které má uspokojit i ty nejnáročnější posluchače.

Streamování hudby je dnes již zcela běžné, zřejmě nejoblíbenější multiplatformní aplikací se stalo Spotify. To nyní testuje Hi-Fi verzi své aplikaci, která nabídne obsah v bezztrátovém formátu pro opravdu kvalitní hudební zážitek.

TIP: Spotify u O2: průměrný posluchač si měsíčně pustí 250 písniček

Spotify

Už nyní je nutné za variantu Premium zaplatit necelých 6 euro měsíčně, tedy zhruba 160 Kč. V rámci této verze si můžete užít poslech bez reklam, v off-line režimu a s vysokou kvalitou. Verze Hi-Fi má za příplatek dalších zhruba 10 dolarů měsíčně přinést bezztrátovou kvalitu zvuku, kterou ocení především náročnější posluchači. Mezi další benefity chystané alternativy bude patřit speciální obsah pouze pro uživatele Spotify Hi-Fi. Spotify Hi-Fi by mělo dorazit během následujících týdnů, někteří uživatelé již obdrželi nofitifikace, která je k upgradu vyzývá.

Zdroje: cultofmac.com

Diskuze ke článku
mrtva_zizala
se posrali, 10 babek ? to by meli byt automaticky v Premium verzi... me akorat nasrali.
Milan Kutaj
Milan Kutaj
A dátový balík klakne cestou do práce
Lukáš M.
Cenová politika je u této fce smutná, nicméně vše se dalo očekávat.. Co bych ale Spotify vytknul je třeba chybějící podpora Apple Watch - uživatelé pak utíkají k Apple Music. Bezztrátový formát je super, ale nejsem si jist, jestli je tohle hlavní k překážkou k získání nových uživatelů..
Jaromír Merhaut
Jaromír Merhaut
Tidal má naprosto srovnatelnou nabídku titulů jako Spotify. V CD kvalitě za 330 českých. A jako bonus stovky titulů v MQA hi-res audio kvalitě. Poslouchám per Bluesound Node 2 dnes a denně. Spotify mám též, rodinný.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze