Společnost Meizu Technology vstupuje oficiálně na český trh

2
Společnost Meizu Technology vstupuje oficiálně na český trh
  • Možná jste již zaznamenali naše recenze na produkty značky Meizu a možná jste i přemýšleli, kde jsme je sehnali
  • Nyní již můžeme prozradit, že značka Meizu vstupuje oficiálně na tuzemský trh, konkrétně v zastoupení společnosti eD system, a.s.
  • Kromě již otestovaných modelů M6 a M6 Note se brzy můžeme těšit na novinky v podobě Meizu M6s a Meizu Pro 7

Značku Meizu můžete na trhu spotřební elektroniky vnímat již od roku 2003. V první řadě se firma zabývala především výrobou MP3 přehrávačů, poté se její pozornost přesunula k výrobě telefonů, které byly, nutno poznamenat, velmi zajímavé. Na čínském trhu patří mezi přední výrobce elektroniky a je známa svým přístupem přinášejícím inovativní designové prvky.

Pokud jste v minulosti přemýšleli nad nákupem některého Meizu, ale měli jste strach z dopravy ze zahraničí, máme pro vás dobrou zprávu. Počínaje měsícem duben vstupuje tato společnost oficiálně i na tuzemský trh, a to pod záštitou společnosti eD system, a.s.

Kromě M6 a M6 Note, jejichž recenzi jste si exkluzivně mohli na mobilenet.cz přečíst již v den zahájení vstupu novinek na trh, se brzy můžete těšit i na modely M6s a Pro 7. Připravované Meizu M6s láká na moderní design, širokou škálu barev a displej s moderním poměrem stran 18:9. Lákadlem je také procesor od společnosti Samsung. Na zadní straně telefonu najdete 16Mpx fotoaparát, na přední 8 Mpx selfie kameru. Nechybí ani čtečka otisku prstů, která se nachází netradičně na pravém boku telefonu, což ocení majitelé starších Xperií.

Poslední telefon, hardwarově nejlépe vybavené Pro 7, zaujme především dvěma prvotřídními AMOLED displeji. Oba zobrazovače jsou barevné a dotykové. Duální hlavní fotoaparát na zadní straně disponuje dvěma 12Mpx IMX386 senzory Sony, používat jej lze díky zadnímu displeji i jako kvalitní selfie kameru. Zadní displej můžete využít také pro zobrazení hodin, krokoměru a notifikací.

Smartphony zakoupíte v prodejnách Mobil Pohotovost, CZC, Mall.cz, Alza, Kasa a Euronics, zde postupem času zakoupíte i bohatou nabídku příslušenství.

Zdroj: tisková zpráva

Diskuze ke článku
Martin McČerný
Martin McČerný
Naposledy upraveno: 3. 4. 2018 22:48
Skvělá zpráva. Meizu dělá precizní telefony a jako jeden z mála (navíc čínských!) výrobců si drží svůj originální design. Nové modely mají už evropské LTE.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze