Špičkové LG G2 uniká na kvalitních fotografiích (6x aktualizováno)

Už 7. srpna se můžeme těšit na představení nové vlajkové lodi LG. Jak jihokorejský výrobce spolu se společností Qualcomm potvrdili, kromě nižších modelů bude představen i G2, který bude vybaven novým vysoce výkonným procesorem Snapdragon 800 či Li-Ion akumulátorem s kapacitou 2610 mAh. Nezvyklostí budou tlačítka na zadní straně.

Aktualizováno 7. 8. 2013 - tisková fotografie

Od představení nové vlajkové lodi LG nás dělí již jen hodiny. Přesto jsme se dočkali ještě jednoho, zřejmě posledního úniku. Známý Twitter účet Evleaks zveřejnil dvě tiskové fotografie LG G2. Představení novinky proběhne dnes od 17:00 našeho času.

LG G2 - tisková fotografie

Aktualizováno 25. 7. 2013

Několik dní jsme neslyšeli o chystané vlajkové lodi od LG. Pro připomenutí uvedeme, že se novinka bude jmenovat jen LG G2. U vlajkových lodí jihokorejský výrobce zcela vypustí slovo Optimus. Nových informací mnoho není a vše se točí kolem baterie. V minulé aktualizaci to vypadalo na kapacitu 2540 mAh, aktuálně se mluví o 2610 mAh. Jde sice o drobnou změnu, ale přesto potěší. Prohlédnout si můžeme také dvojici nových fotografií. Představení LG G2 proběhne v New Yorku za necelé dva týdny.

LG G2

Aktualizováno 17. 7. 2013

Po týdnu o sobě dává znovu vědět budoucí vlajková loď jihokorejského LG. Unikají dva malé detaily na fotografií, z nich nejdůležitější je ten první. Na něm můžeme vidět detail tlačítek na zadní straně a především Li-Ion akumulátor s kapacitou 2540 mAh, který bude uživatelsky výměnný. To je rozhodně dobrá zpráva. Od oficiálního představení nás dělí necelé tři týdny. Tisková konference proběhne 7. srpna v New Yorku.

Aktualizováno 10. 7. 2013 - další foto a video

Zatímco včera jsme se dozvěděli, kdy proběhne oficiálně premiéra modelu Optimus G2, dnes jsme svědky další nadílky nových fotografií a dokonce i prvního videa. Na něm můžeme poměrně detailně vidět přístroj a také tlačítka na zadní straně. Ta budou sloužit jako odemykací tlačítko a dále korekce hlasitosti. Na videu můžeme vůbec poprvé vidět také prostředí telefonu, které zajistí Android 4.2.2 s nadstavbou od LG.

Spekuluje se také, že by LG mohlo z názvu telefonu vypustit doposud tradiční zařazení do rodinky Optimus. Nový model by se tak jmenovalo zcela jednoduše LG G2. O výbavě prozatím nic nového nevíme a tak stále platí informace, které najdete níže v tomto článku.

Aktualizováno 4. 7. 2013 - fotoaparát nabídne stabilizaci

Nejnovější informace o nové vlajkové lodi LG, Optimusu G2, upřesňují například podrobnosti o displeji. Ten by nakonec měl mít úhlopříčku 5,2 palce a rozlišení 1920 x 1080 pixelů, což ve výsledků dává jemnost 423 PPI. Jistě potěší také fakt, že 13megapixelový fotoaparát bude doprovázen optickým stabilizátorem obrazu. Nakonec se můžete podívat na uniklou fotografii, která nám přibližuje netradičně umístěná tlačítka na zadní straně telefonu.

Nové fotografie - aktualizováno 26. června

Twitter účet evleaks, který má velmi dobrou historii důvěryhodných úniků nepředstavených přístrojů nyní přinesl obrázky zadní strany modelu Optimus G2, odhalující netypický design okolí fotoaparátu. Velmi neobvyklé je umístění kláves pro regulaci hlasitosti k čočce fotoaparátu. Budou se takto lépe tisknout? To teprve uvidíme.

Původní informace z 24. června

Podle předchozích úniků informací měl být Optimus G2 vybaven procesorem Snapdragon 600, který použil například Samsung do svého Galaxy S4 nebo HTC do své vlajkové lodi One. Nakonec je však LG všechny strčí svým výkonem do kapsy s ještě nadupanějším Snapdragonem 800.

Tip: Výkonné LG Optimus G2: unikají první fotografie (Aktualizováno)

Už jen při pohledu do specifikací je jasné, že se bude jednat o skutečného rychlíka. Čtyřjádrový procesor taktovaný na 2,3 GHz doplní nový grafický čip Adreno 330 a nebudou chybět 2 GB RAM. Z dalších parametrů je ještě známý pětipalcový displej s rozlišením 1920 x 1080 pixelů, 13 Mpx zadní fotoaparát a Android 4.2.2 s nadstavbou LG Optimus UI.

Na ostatní parametry si nicméně budeme muset zatím počkat. Obzvláště zvědaví přitom jsme na kapacitu použité baterie. Takto výkonný hardware má své nároky a použitím baterie s nedostatečnou kapacitou může LG jinak špičkové zařízení zabít.

Zdroje: slashgear.com, unwiredview.com, techtastic.org, gsmarena.com, androidpolice.com

Diskuze ke článku
Marian Lipták
Marian Lipták
Ty SW tlačítka na displeji s transparentním pozadím vypadají výborně.
Leon
ešte ste mohli rovno pridať aj screeny so softwarovými tlačítkami,... ale nič no :D
Pavel Škopek
Pavel Škopek
Dobrý den, přidáno.
Kneblis
konfigurace telefonu vypadá velice zajímavě :-)))

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze