Soutěžte o inteligentní vánoční řetěz Twinkly Strings Special Edition

Soutěžte o inteligentní vánoční řetěz Twinkly Strings Special Edition
  • Blesková soutěž mobilenet.cz je tu!
  • Soutěžit můžete o inteligentní světelný řetěz Twinkly Strings Special Edition
  • Výherce jej dostane ještě před Vánocemi

Další blesková soutěž mobilenet.cz je tu! Nyní máte možnost vyhrát něco vyloženě svátečního – inteligentní vánoční řetěz Twinkly Strings Special Edition. Ten se na vašem vánočním stromku bude vyjímat nejenom díky 250 světelným LED, ale také díky jedinečným funkcím. Je totiž chytrý, po spárování s vaším smartphonem umožní nastavit stovky světelných efektů, které udělají vaše Vánoce jedinečnými.

Twinkly Strings Special Edition

A proč vlastně Special Edition? Na rozdíl od levnějších řetězů z nabídky Twinkly zvládne řada Special Edition rozsvítit jednotlivé diody jak barevně, tak bíle, a to v celém teplotním spektru. Pokud si tedy potrpíte na jantarově žlutou, či ledově bílou, s řetězem Twinkly Strings Special Edition máte na výběr. Skrze aplikaci si můžete nastavit jak intenzitu světla, tak časovač. Vzhledem k podpoře Wi-Fi můžete světla ovládat prakticky odkudkoli.

Tento skvělý kousek nyní můžete získat v rámci naší nové soutěže.

Jak hrát a vyhrát?

Je to jednoduché, stačí správně zodpovědět tři soutěžní otázky. Pokud budete mít štěstí, za pár dní vylosujeme právě vás! Správné odpovědi hledejte na stránkách Twinkly.

Soutěž probíhá od 17. 12. 2019 14:00 hod. do 19. 12. 2019 20:00 hod. Nezapomeňte si pročíst také kompletní kompletní pravidla soutěže, která naleznete zde. Výherce bude vylosován hned v pátek, aby světelný řetěz dorazil již v pondělí 23. 12. 2019. V pátek se můžete těšit i na recenzi na serveru fZone.cz

Soutěžní formulář

Ať vám už žádná soutěž neunikne! Sledujte mobilenet.cz na Facebooku, Twitteru a Instagramu!