Sony Xperia Z3 rozebrána: opraví se velmi snadno

9

Na letošním veletrhu IFA 2014 byla představena nová verze vlajkové lodě Sony, a to Xperia Z3. Se svým krásným vzhledem, zpracováním a výbavou se jedná o jeden z nejžádanějších telefonů současnosti. Jak ale telefon vypadá uvnitř?

Za každým telefonem stojí dlouhý proces návrhů, omylů a úprav, které nakonec vedou k jednomu finálnímu produktu. Xperia Z3 je velmi zajímavě vypadající a kvalitně zpracovaný telefon, který patří k tomu nejlepšímu, co je na trhu k dostání. Server Ewisetech se nebál podívat se Xperii Z3 pod kapotu a kompletně ho rozebral.

TIP: Sony Xperia Z3: první dojmy z používání (video)

Takto vypadá Xperia Z3 rozebraná

Ze snímků lze vyvodit, že konstrukce je jak jednoduchá, tak i velmi dobře promyšlená. Telefon je celkově jednoduchý na rozebrání a pro servisy je to tak velmi příjemná zpráva, jelikož opravy budou jednoduché a velmi rychlé. Všechny součástky jsou modulární a tak se dají jednoduše vyměnit. Jedinou komplikací při rozebírání telefonu je tak unibody design a voděodolnost a je potřeba zahřát některé spoje, jelikož některé části drží pohromadě gumová substance, která zabraňuje vniknutí vody do vnitřku přístroje.

Zdroje: ewisetech.com, androidcommunity.com

Diskuze ke článku
pozer
Je to hodne slozite spravit dohromady. Sony je na opravu nehtezsi. Ja mel a mam rozebrano mobilu a sony mobile bych prirovnal k Iphonum. Tezke na opravu l,lehke na rozbiti
Jarda
Přesně jak píše "pozer". Xperie patří mezi ty náročnější na opravu. Ten kdo tvrdí, že "Telefon je celkově jednoduchý na rozebrání", neví vůbec nic a nebo hodně málo. Nejde totiž jenom o to, telefon rozebrat, ale pak ho složit a to tak aby splňoval vodotěsnost a prachotěsnost. Xperií jsem udělal X a to všechny i ty současné modely a opravdu je to pěkně náročné. Veškeré těsnění, gumičky a prachovky se musí dát nové a vše naprosto přesně...
pozer
Ano ja vim co je dobre a vim a znam. spoustu klicek k dosazeni svych cilu. Hater nejsem jsem vas poradce na mobilni deni.
pozer
Saya guru Anda.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze