Sony uvolňuje Android 5.0 pro Xperii Z3 a Z3 Compact

14

Po týdnech čekání je první aktualizace na telefony Xperia tady. Sony oficiálně potvrdilo, že zahájilo šíření Androidu 5.0 Lollipop pro modely Xperia Z3 a Xperia Z3 Compact.

Japonské Sony již mnohem dříve potvrdilo, že se Android 5.0 Lollipop dostane na všechny modely řady Xperia Z. Postupně svůj slib výrobce plní. Dnes byla vypuštěna aktualizace pro dva nejvybavenější modely. Jde o Xperii Z3 a Xperii Z3 Compact, které byly představeny loni v září a doposud využívaly služeb Androidu 4.4 KitKat.

Nepřehlédněte

Sony Xperia Z3 a Xperia Z3 Compact

Nový software přináší například přepracované prostředí. Designovou proměnou prošla odemykací obrazovka i centrum notifikací. Nově budete také moc přesouvat velice snadno aplikace z interní paměti na paměťovou kartu. Aktualizace se jako první dočkají uživatelé ve Skandinávii a Pobaltských zemích. V následujících dnech a týdnech se bude nový software šířit na další trhy.

Zdroje: blogs.sonymobile.com

Diskuze ke článku
zidan
A jak to vypadá se Z2 Tabletem.
Jirka T.
A Z2 uplne vypustili, prej behem 14 dni, to je demence, hlavne ze sestaveni z2 a z3 je stejne. Sliby sliby a hovno z toho...
Stas
To, na co jsem se nejvíc těšil, manuální nastavení foťáku, tam nedali. Ani k tomu nemají přístup jiné appky (jako Camera FV-5). Zlatý wokna..
XENOY
Prosím vás chtěl bych požádat o odkaz na stránku kde se dá srovnat mobil ve skutečné velikosti? Parametry znám jen potřebuji mít představu i o rozměrech.Dík

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze