Sony Xperia T dostává malou aktualizaci: co přináší?

10

Uplynulo sotva pár dnů, co se nám odhalila připravovaná aktualizace firmwaru pro Xperii T a už je volně ke stažení pro všechny majitele tohoto zařízení. Aktualizace je to navíc velmi užitečná. Přináší nejen zrychlení systému a zvýšení výkonu, ale také doplňkové funkce a zcela nové aplikace.

Najdete tu změny od nejmenších až po ty více viditelné. Několik aplikací (walkman, album a filmy) dostalo čerstvou ikonku, navíc byla přidána schopnost sdílet obsah přístroje prostřednictvím Wi-Fi s jiným zařízením pomocí funkce Wi-Fi Miracast. Ta dovoluje také „hodit“ hudbu z Walkmana či obrázky z alba do jiného zařízení. Není tedy problém si vyměnit hudební skladby či si prohlédnout obrázky na televizi, která podporuje DLNA.

Do galerie byla přidána funkce SensMe Slideshow, ve které lze měnit hudbu na pozadí a téma. V horní notifikační liště jsou nově k vidění ikonky všech aplikací, tou nejvýraznější (a nejpraktičtější) novinkou je však přidání tří nových mini-aplikací.

TIP: Přečtěte si více o modelu Xperia T.

Jedná se o malé aplikace, které lze zapnout a používat, ať už se v telefonu nacházíte kdekoliv. Po kalkulačce či kalendáři přišly tři nové mini-aplikace, jež jsou nyní přítomné ve správci úloh. Jde o malé zrcadlo, kterým lze také rychle fotit, převodník měn s aktualizujícími se kurzy a nakonec i převodník všemožných jednotek.

Zda se tato aktualizace dostane i do dalších modelů řady Xperia zatím jasné není.

Zdroje: xperiablog.net

Diskuze ke článku
bEGBIE
Uz som sa raz pytal redakcie kedy planujete zaradit do testu (na recenziu) prave Sony Xperia T, odpoved som zial nedostal. Poprosim vas este raz, kedy budete testovat SXT? Dakujem.
stepo
caute. ja jsem se na to taky ptal. a taky jsem nedostalm odpoved..tak ted kdyz uz to tu padlo jsem rad.. ale ja uz jsem si ji otestoval,pac jsem ji uz mel ruce a taky ji pekne otestoval, protoze si ji kupoval kamos..a muzu rict ze je to fakt pecka telefon .moc se jim povedl.vazne.
milan
Mne to nefunguje.prečo?alebo to na slovenský mobil nieje aktuálne?Poraďte prosím
Luke52
Dobrý den. Chtěl bych se zeptat, kdy udělá Mobilenet plnohodnotnou recenzi na Sony Xperia T? Tento model mě opravdu zajímá a Mobilenet dělá nejlepší recenze, jaké znám. Děkuji.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze