Sony Xperia S, U, P, J, SL a další modely už update nedostanou

58

Dnes je smutný den pro majitele většiny starších telefonů společnosti Sony s operačním systémem Android. Majitelé Xperie S, U, P, J, arc S, acro S, SL, ion, go, miro, sola a tipo se totiž již další aktualizace operačního systému nedočkají. Jelikož se jedná o telefony staršího data výroby, není tato informace nijak překvapivá, přesto mnoho uživatelů zklame.

Nepřehlédněte:

Uživatelé Xperie S, P, J, U, arc S, acro S, ion, go, SL, miro, sola, tipo mají jasno, další aktualizace operačního systému Android již bohužel oficiální cestou nedostanou. Je téměř jisté, že členové XDA komunity pro některé ze zmíněných modelů přichystají pokračování ve formě alternativní ROM, přímo od Sony už to ale nebude.

Xperia S, P, J, U, arc S, acro S, ion, go, SL, miro, sola, tipo

Jelikož jsou zmíněné telefony staršího data výroby, informace o ukončené podpoře příliš nepřekvapí, na druhou stranu ani nepotěší. Sony poslední dobou patří mezi ty výrobce, které si na každé aktualizaci dávají velmi záležet, což potvrdily například nedávné uživatelské zkušenosti aktualizace Androidu 4.3 Jelly Bean pro Xperii Z.

Zdroje: xperiablog.net

Diskuze ke článku
Jirka
Dával jsem za Sko skoro 12.500,- a skončilo to na 4.1 a absolutně neodlaněný. Bravo Sony, příští telefon bude Iphone.
Karel
Tak to by mne celkem zajímalo, jak na tom bude Xperia E
haha
tady mate nazornou ukazku jak sony sere na svoje telefony. viz xperia Sola,U ,, ktere dostali pouze nedoladeny a zpomaleny android 4.0.4 a ze v te dobe co se zacli prodavat nestali par tisic. konkretne ucko jsem mel za 6500 ,,
Lukáš Daněk
Lukáš Daněk
Takže sbohem Sony Xperio P ,čekal jsem na důvod ,proč si vybrat jiný telefon ,protože jsi byla fakt super ,ale už je čas :D :D :D

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze