Sony uvolňuje Jelly Bean pro smartphony Xperia P a Xperia go

63

Majitelé smartphonů Xperia P a Xperia go se konečně dočkali. Sony uvolňuje aktualizaci systému Android, který tak povýší na verzi 4.1.2 Jelly Bean. Přinést by s sebou měla celou řadu novinak a vylepšení, jež se týkají jak konkrétně řady Xperia, tak operačního systému celkově.

Jak jsme vás informovali před několika dny, aktualizace byla na spadnutí a nyní se již začíná šířit světem. Uživatelé již začínají informovat o dostupnosti této aktualizace, která má postupně zavítat do všech zemí. Aktualizuje vám zařízení na firmware 6.2.A.0.400 a kernel na 3.0.8, přičemž vylepší celou řadu prvků.

Samozřejmostí je zrychlení odezvy systému a vizuálně plynulejší animace díky Project Butter, stejně jako nové bootovací a vypínací animace přístroje. Potěší zcela nová domácí obrazovka s větší možností jejího přizpůsobení. Byly přidány také nové aplikace pro telefon, číselník a zprávy.

TIP: Přečtěte si více o smartphonech Xperia P a Xperia go.

Společně s inovací prostředí přibyl i redesign notifikační lišty a menu aplikací. Vzhled změnil i hudební přehrávač, galerie alb a filmová aplikace. Rozhodně potěší ponechání obou internetových prohlížečů Chrome a nativního z Androidu.

Nechybí ani množství menších oprav a vylepšení, stejně jako v případě ostatních zařízení. A co vy, ohlásila vám vaše Xperia P nebo Xperia go update nebo stále čekáte?

Zdroje: xperiablog.net

Diskuze ke článku
Ado
Bracha s xperiou P, z volneho trhu kupovaneho na SK, uz fici na Jeally Bean
John Da Madafaka
Já chci datum kdy bude v ČR...hnéééd :D už se těším.....
John Da Madafaka
Já chci datum kdy bude v ČR...hnéééd :D už se těším.....
stepo
a já chci zase datum kdy bude Jelly Bean uvolněn pro mou Xperii S! fakt nechápu proč dalo Sony přednost těmto dvěma kouskům na místo loňské vlajkové lodi. právě proto jsem si ji kupoval, abych měl vlajkovou loď a ,bláhové jsem si myslel že až vyjde nový systém tak ho budu mít jako první.. škoda, tak ale už by to nemělo dlouho trvat a Jelly Bean by měl dorazit, ne?

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze