Sony Xperia S možná obdrží Android 4.1 již za pár dní

13

Loňské Sony Xperia S by se po několika odkladech mělo během několika dní konečně dočkat aktualizace na Android 4.1 Jelly Bean. Tedy, pokud budeme věřit příspěvku polské pobočky Sony Mobile na Facebooku. Německý Sony Mobile přitom již před několika týdny sliboval na Facebooku aktualizaci na březen, dnes však již neurčitě mluví o druhém čtvrtletí.

Sony Xperia S byl představen v lednu loňského roku jako vlajková loď pro rok 2012 a byl průkopníkem řady NXT. Uživatelům nabídl unibody tělo s nano úpravou, dvoujádrový procesor taktovaný na 1,5 GHz, 1 GB RAM, obří 32 GB interní paměť, 4,3" displej s HD rozlišením a 12 Mpx fotoaparát. Jednalo se o jeden z prvních telefonů s HD displejem a takto špičkovou výbavou vůbec.

Při svém uvedení na trh byla Xperia S vybavena Androidem 2.3 a na aktualizace na Android 4.0 se dočkala po několika odkladech loni v létě. Na další aktualizaci si tedy uživatelé museli počkat více než třičtvrtě roku. Můžeme jen doufat, že se během několika dní uživatelé Xperia S dočkají a nebude spíše platit mlhavé druhé čtvrtletí, o kterém mluví pro změnu německá pobočka Sony Mobile.

Zdroje: xperiablog.net

Diskuze ke článku
Václav Hora
A co Xperia P?? Ta měla obdržet Jelly Bean dřív než Sko
Honzík
Taky bych prosil aktualizaci na péčko :-))
MM
Nebyl představen v březnu loňského roku, ale v lednu ;)
IQLogic
Citujem opäť ďalšieho užívateľa z fóra:

"Dalsia odpoved zo Sony:
Pokiaľ ide o Vašu otázku, radi by sme Vás informovali, že presný dátum vydania Jelly Bean pre Váš mobilný telefón Xperia P zatiaľ nie je k dispozícii."

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze