Sony Xperia S a Samsung Galaxy Note obdrží v květnu Android 4.1

20

Vlajková loď Sony z minulého roku Xperia S a první tabletofón výrobce Samsung Note obdrží v květnu aktualizaci na Android 4.1. S největší pravděpodobností se bude jednat o poslední aktualizaci, která přinese nový systém. Oba výrobci zatím nespecifikovali, co nová aktualizace bude obsahovat.

Samsung Galaxy Note - oficiální fotografie

TIP: Recenze Samsung Galaxy Note – Multimédia ve velkém stylu

Jedná se jednoznačně o dobrou zprávu. Sony navíc, zdá se, dodrží termín a Xperia S dorazí ve třetí vlně aktualizací, kterou jsme před několika měsíci odhadovali na přelom dubna a května. Oproti tomu Note nabral značné zpoždění. Jeho majitelé se měli těšit z nové verze systému již v listopadu spolu se Samsungem Galaxy S II.

Sony Xperia S - oficiální fotografie

TIP: Recenze Sony Xperia S – Vlajková loď s trhlinou na pravoboku

Výrobci obou zařízení nyní uvedli, že obě zařízení se dočkají aktualizace na Android 4.1 v průběhu května letošního roku. Doufejme tak, že Xperia S obdrží nový launcher, který se nachází v současných Xperiích a Note se bude moct radovat ze softwarových vychytávek typu Smart Stay a dalších.

Zdroje: xperiablog.net

Diskuze ke článku
Roman
Note dostává už druhou velkou aktualizaci, Sony bude mít jedinou a zároveň poslední.
To bude asi lepší volba asi S4 proti Z-ku, Sony sice aktualizuje docela často, ale opravuje chyby. Lepší podporu vlajkových lodí má Samsung, je dobře že jsem vyčkal na S4.
Xanista
Zas tak černě bych to nevidel možná se dočká https://samsung-updates.com/device/?id=GT-I9070P 4.1 Samsung galaxy s advance
Xperia Go
Docela by mě zajímalo, kdy dostane 4.1 Xperia Go, měla už ho mít na konci března :(
kotlik
sakra už měla být pul měsíce aktualizovaná Xperia P a sakra furt nic !!!! kdyby řekli alespoň na konci Dubna ale tohle mě teda ale pěkně štve

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze