Sony Xperia P dostane Android 4.0 koncem srpna

8

Od indické divize společnosti Sony Mobile jsme se konečně dočkali pořádných informací, týkajících se aktualizace systému pro přístroj Sony Xperia P. Ta se Ice Cream Sandwiche dočká ve druhé polovině srpna, jak se původně i předpokládalo.

Bloudící spekulace poukazovaly na to, že by se přístroj mohl dočkat updatu ve druhé polovině srpna, což se nyní také naplňuje. Na oficiální Facebookové stránce Sony odhalilo, že se začne aktualizace šířit světem v období 19.-25. srpna letošního roku.

TIP: Přečtěte si více o modelu Xperia P v naší recenzi

Oficiální obrázky Xperie P

To samozřejmě neznamená, že se dočkají všichni a hned, update se bude šířit postupně a ve vlnách, kde poslední uživatelé mohou obdržet aktualizaci až v září. Fanoušci modelu Xperia P však čekali na Ice Cream Sandwich už dlouhou dobu, takže zajisté nebude problém vydržet dalších pár týdnů.

Sony Xperia P kromě stylového designu přináší také velký čtyřpalcový displej, dvoujádrový procesor, 1 GB RAM, NFC a 8 Mpx fotoaparát.

Zdroje: xperiablog.net, androidpolice.com

Diskuze ke článku
Jarda
Tam máte asi chybu ne?? Prej na Facebookové stránce Samsung :-) snad Sony ne??
N7
A co Sola ???
David
Ahoj chci se zetat jak to bude s mobilem ktery je koupeny od mobi operatora? je u takovych přistoroju delši doba než dorazi aktualizace třeba dny nebo tydnu či měsicu? diky za odpoved
Petr
Už je tu někdo, komu aktualizace do telefonu přistála a jede mu na ICS?

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze