Speciální TV dock pro Sony Xperii P v prodeji ve Q3 2012

1

Sony Mobile oznámilo dobrou zprávu pro multimediální nadšence a majitele přístroje Xperia P. Dříve oznámená dokovací stanice SmartDock totiž stále žije a podstoupila několika menšími úpravami, a to jak k lepšímu, tak horšímu. Na trh by měla vstoupit ve třetím čtvrtletí.

Čím se nově pojmenovaný Xperia P TV Dock liší od dřívějšího? Tvary i design si zachovává stejné, také zůstává HDMI konektor pro připojení doku k televizi či monitoru. Velmi nepříjemnou změnou je ale absence dvou USB 2.0 portů, které by se rozhodně hodily.

TIP: Přečtěte si také naši recenzi na přístroj Sony Xperia P.

Namísto portů nyní dokovací stanice přinese Bluetooth pro možnost připojení bezdrátových klávesnic a myší, což je naopak ta dobrá zpráva.

Xperia P TV Dock bude dostupný celosvětově někdy ve třetím čtvrtletí letošního roku.

Zdroje: xperiablog.net

Diskuze ke článku
Radon
- 3. čtvrtletí? no Xperia P má docela zásadní problém s přehrávaním HD filmů, takže nejspíše čekají na ICS kteý by s tím mohl pomoct :-)
- k čemu další BT v kolébce, přece se stačí připojit rovnou k mobilu?
- raději bych byl, kdyby připravili ještě jednu low level kolébku bez HDMI, nebaví mne se pořád strefovat s tím pidi USB konektorem do pidi dírky, většinou to tam stejně rvu naopak :-( Potřebuji plastový výlisek s USB za 300 Kč, do kterého ze 20 cm vhodím mobil a je to ...

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze