Sony Xperia acro S a Neo L se nebudou prodávat v ČR

32

Sony představuje opravdu poměrně velké množství telefonů, ale ne každý se dostane do prodeje globálně. V České republice se podle posledních informací nesetkáme s modely Xperia neo L a Xperia acro S. Zvláště druhého jmenovaného telefonu je opravdu škoda.

Oficiální zastoupení Sony Mobile nám potvrdilo, že v případě modelů Xperia acro S a Xperia nelo L nepočítá s oficiálním prodejem v České republice. Dodává však také, že se rozhodnutí může v budoucnu změnit. V případě modelu Xperia acro S je to zřejmě kvůli velké podobnosti s modelem Xperia S, oproti kterému však disponuje několika vylepšeními. Mnoho uživatelů na tento model právě kvůli tomu čekalo. Disponuje totiž také 4,3 palcovým HD displejem, 12 Mpx fotoaparátem a stejným čipsetem s dvoujádrovým 1,5 GHz procesorem, ale neschází mu slot pro paměťové karty, vodotěsné provedení nebo vetší baterie s kapacitou 1910 mAh.

Více informací o Sony Xperia acro S naleznete v našem preview

Sony Xperia acro S se k nám nepodívá

Sony Xperia neo L by pak zřejmě nezapadala do nového portfolia výrobce na našem trhu. Disponuje 4 palcovým displejem a hardwarová výbava kopíruje například model Xperia Play, včetně jednojádrového procesoru s taktem 1 GHz, 512MB RAM a 5 Mpx fotoaparátu. Předinstalován má být Android 4 Ice Cream Sandwich. Model měl být původně určen jen pro čínský trh, Sony ale posléze své rozhodnutí změnilo a nabídne jej globálně.

Více informací o Sony Xperia neo L naleznete v našem preview

Sony Xperia neo L rovněž není určena pro český trh

Sony Xperia ion ale v ČR bude

Jak jsme vás ale nedávno informovali, Sony v České republice uvede špičkový model Xperia ion, který potěší velkým 4,55 palcovým HD displejem, slotem pro paměťové karty a velkou baterií. Kdo tedy čeká na lepší model, než Xperia S, mohl by se dočkat už v září za cenu zhruba 13 600 Kč.

Diskuze ke článku
Jakub
Je to škoda zrovna ty dva modely vypadají moc povedeně :-( Pro mě hlavně Neo L
hustotles
nevím čí to je chyba, každopádně české zastoupení Sony mobile to tu asi nemá lehké

právě kvůli zmíněnému si Xperii S spousta lidí nekoupí a půjde radši do One S nebo X, příp. S3 apod. a přitom právě Acro S by byla pravděpodobmě slušnou konkurencí která by mohla Sony přitáhnout spoustu high-end uživatelů

dnešní produkce smartphonů je dle mého dost neutěšená (vše na jedno brdo) Sony do toho přináší trochu svěžího ducha ale pořád to není ono


Maros
Obrovska skoda. Na Acro S a jeho odolne telo cekam uz 2 mesice :( Budu si ho muset objednat v zahranici
stepo
A to je presne to co jsem uz predtim psal k nejakemu clanku,k sony telefonum, oni na nas proste kaslou,a ty nejlepsi modeli si bud nechavaj jen pro sebe..tedy japonsko -cina,a k namse dostanou jen stredne vybavene modeli,ikdyz mam vyrobce sony vazne rad,a jsem jejich velkej fanda. Tak tohle fakt podelali.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze