Sony uvolňuje malou aktualizaci pro Xperii ion

8

Xperia ion se na našem trhu prodává teprve pár týdnů a výrobce již začal s uvolňováním své první aktualizace s označením 6.1.E.1.20. Bohužel nová aktualizace nepřichází s Androidem Jelly Bean ale opět s ICS 4.0.4. Podle prvních změn jsme zaznamenali rychlejší reakce a citlivější senzorové klávesy.

Sony Ericsson Xperia ion - oficiální fotografie

TIP: Recenze Sony Xperia ion – Jepičí král

Ode dnešního dne je prostřednictvím programu PC Companion uvolňována první aktualizace, pro v tuto chvíli nejvybavenější zařízení Xperii ion výrobce Sony. Nikde jsme zatím nenašli oficiální přehled změn a novinek. Naštěstí jsme provedli aktualizaci na Xperii ion, kterou máme v redakci. Podle prvotních dojmů jsme zaregistrovali navýšení rychlosti přístroje a nepatrné zlepšení citlivosti senzorových kláves. Od ostatních uživatelů jsme zaregistrovali, že aktualizace zapracovala i na optimalizaci pohotovostní výdrže. Co vy uživatelé, vyzkoušeli jste již novou aktualizaci? Zaznamenali jste i nějaké nedostatky či chyby? Pište nám do diskuze pod článkem.

Diskuze ke článku
Jarda
Je to defakto stejná aktualizace jako byla pro Xperii S (verze 6.1.A.2.45) jenom upravená pro ION . Takže nic zásadního ale posun k lepšímu ;-D
Dusanko
Tie senzorove klavesy su fakt citlivejsie. Super.
Orion
Podle mě je super, že se Sony takhle stará o to, co se uživatelům nelíbí a pokud to jde, tak to spraví.
PCKarlos
A opravila tato malá aktualizace nefunkční upozorňení notifikační LED diody?

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze