Sony představuje nové Xperie. Sledujte vše on-line od 13:00

11
Sony představuje nové Xperie. Sledujte vše on-line od 13:00
  • Na dnešní tiskové konferenci bychom se měli dočkat minimálně jedné nové Xperie
  • Sony bude celou tiskovku přenášet on-line od 13:00 hodin

Čtvrtek 5. září je hlavním dnem novinářské části veletrhu IFA 2019, a proto není překvapením, že je vyloženě nabitý různými tiskovými konferencemi. Krátce po poledni si pro sebe uzme svou chvilku Sony a pro fanoušky mobilních telefonů by mělo jít o důležitý čas. Měli bychom se totiž dočkat představení Xperie 5, přičemž název prozradilo omylem samotné Sony. Vzhled bude vycházet ze současné Xperie 1, ovšem tentokrát dodaný v menším balení. Očekává se 6,1palcový displej s poměrem stran 21:9, díky kterému bude telefon příjemně úzký a dobře padne do ruky. Na zadní straně má být zachována sestava tří fotoaparátů.

Tisková konference Sony začíná ve 13:00 hodin a celou ji můžete sledovat on-line na níže vloženém streamu.

Diskuze ke článku
Petarda
To zrovna přijdu z vietnamského bistra, kde si dám nudlovou polévku pho, stihnu si ještě uvařit kelímek instantních nudlí a budu sledovat celý ten přenos. Až skončí, půjdu pomalu vařit nudle s mákem k večeři.
Carda
Sledujte představení nové nudlovité ultranudle. Já mám můj Mate 10 pro a to je král protože na něm můžu sledovat videa krásně 16:9 na celém displeji a to vy nudlaři nemáte.
Carda - originál
Ano můj Mate 10 má skutečně poměr stran 16 : 9.
Tomason
Tak bohužel pro vás chlapci, Petarda, Carda a Carda originál, tentokrát Sony určuje směr a brzy bude tento formát standart u všech výrobců.
Takže tyhle vaše hloupé komentáře, si můžete psát třeba Trumpovi na Twitter, ale prd vám to pomůže.
Takže jestli máte alespoň trochu rozumu, tak přestaňte psát ty hlouposti, protože to je k ničemu a akorát to tu otravuje ostatní diskutující!!
Díky za pochopení!

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze