Sony Xperia S: víme kdy bude v Evropě (aktualizováno)

4

Přinášíme vám čerstvé informace o dostupnosti modelu Xperia S, horké novinky japonského výrobce Sony s Androidem, 12 megapixelovým fotoaparátem, dvoujádrovým procesorem a 4,3 palcovým displejem s velmi jemným rozlišením.

Aktualizováno 12.1.2012

T-Mobile logo Slovenský operátor Orange startuje velký 3G test národa

Je tu dobrá zpráva pro Sony. Další dva významní britští mobilní operátoři, T-Mobile a Orange prostřednictvím svých lokálních Twitter účtů potvrdily, že do své nabídky zařadí Xperii S. Z operátorů na britských ostrovech již tak zbývá pouze jediný Vodafone, který ještě o dostupnosti očekávaného smartphonu ve své nabídce zatím neřekl ani slovo. Nicméně všeobecně se očekává, že tak učiní v nejbližších dnech. To tedy znamená, že Sony Xperia S bude ve Velké Británii v prodeji u všech pěti tamních operátorů, což je pro Sony opravdu velký úspěch. Bohužel stále ani jeden z operátorů nezveřejnil jakoukoliv informaci týkající se ceny přístroje. Jakmile se ta stane, tak vás budeme neprodleně informovat prostřednictvím další aktualizace v tomto článku. Sledujte dál mobilenet.cz!

Původní informace z 11.1.2012

Nedávno představená Xperia S se u vás čtenářů setkala s velkým ohlasem. Dnes přinášíme informace o její dostupnosti na starém kontinentu. Začátek prodeje se jako ve většině ostatních případů opět odbude na Britských ostrovech. O přístroj již prý projevily zájem tamní operátoři Telefónica O2 a Three UK. V plánu zařadit přístroj do svého portfolia údajně mají ale i ostatní dva giganti T-Mobile a Orange. Také tamní velký prodejce Phones 4U oznámil, že má exkluzivní právo na bílou verzi Xperie S.

Sony Xperia S - oficiální fotografie
Preview: Sony Xperia S: téměř dokonalý Japonec

Na jeho sklady i do prodejen výše zmíněných operátorů O2 a Three se má dostat v březnu 2012. Bohužel zatím nejsou známy jakékoliv informace o koncové ceně, za kterou se bude prodávat. Další země by s prodejem Xperie S měly následovat hned v následujících týdnech, takže doufejme, že start prodeje Xperie S se v České republice odehraje taktéž již v březnu. Více informací o Xperii S se dočtěte v našem podrobném preview.

Video - britský operátor Three láká na Xperii S

Technické parametry Sony Xperia S

Kompletní specifikace
Konstrukce128 × 64 × 10,6 mm, 144 g, konstrukce: klasická, odolnost: ne
DisplejTFT TN, 4,3" (1 280 × 720 px)
Fotoaparát12 Mpx (4 000 × 3 000), LED dioda, autofocus, video: 1 920 × 1 080 px, 30 FPS
ChipsetQualcomm S3 MSM8260, CPU: 2×1,5 GHz, GPU: Adreno 220
PaměťRAM: 1 GB, vnitřní paměť: 32 GB, paměťové karty: ne
Datové funkce5G: ?, LTE: ne, Wi-Fi: 802.11b/g/n, Bluetooth: 2.1, NFC: ano
Operační systémAndroid 4.1
Akumulátor1 750 mAh, bezdrátové nabíjení: ?
Dostupnostbřezen 2012,

Zdroje: gsmarena.com, xperiablog.net

Diskuze ke článku
stepo
ten to phone bude zarucene pecka!! snad to neprezenou s cenou..kez by to bylo minimalne za 12500kc kazdopadne min to rozhodne nebude..
Petr
Dobrý den, omlouvám se, že píšu dotaz zde, ale už si nevím rady. Snad někdo poradí. Vlastním (asi dva týdny) SE XPERIA Arc S a zajímalo by mě, jestli se v něm můžu dovědět kolik jsem odeslal SMS nebo provolal minut. V nastavení to měl můj předchozí telefon SE K790i a zde to nemůžu najít. Vždycky to byla dobrá kontrola před koncem zúčtovacího období paušálu. Měl jsem kontrolu nad SMS i odchozími hovory. Díky
Jarda
Android to sam napocita, je treba si na to najit nejakou aplikaci na marketu...
K@rlos
Stáhni si Call Meter NG z Marketu.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze