Sony Ericsson Xperia neo: unboxing tří barevných variant (video)

3

V dnešním článku o Xperii Neo se můžete podrobněji podívat na prodejní balení všech tří prodávaných barevných variant. Novinka je nástupcem současně prodávaného modelu Vivaz. Po tomto předchůdci ale nezdědila Symbian, nýbrž do vínku dostala platformu Android.

Xperia Neo je o něco hůře vybavená, než vlajková loď Xperia Arc. Nabídne o něco menší úhlopříčku dotykového displeje s technologií BRAVIA, procesor stejné architektury o frekvenci 1 GHz a ochuzeni nebudeme ani o fotoaparát s rozlišením 8,1 MPx, jehož snímač se může pochlubit technologií Exmor R. Sdílení multimédií bude možné přes konektor HDMI.

Sony Ericsson Xperia Neo
Čtěte: preview Sony Ericsson Xperia neo: Vivaz ala Android s HDMI

Zdroje: se-first.com

Diskuze ke článku
Ip Man
O něco hůře vybavená ?! Snad jen opravdu tím menším displejem a dizajnem. Jinak jsou výbavou naprosto shodné včetně onoho již zmiňovaného procesoru stejné architektury. Takže to je velký konkurent ve vlastní stáji.
Santini
Vypadá to, že se nám SE začíná pěkně rozrůstat, Xperia neo je naprostý skvost. Sám mám doma X10 a nemůžu si ji vynachválit, ale co si budeme povídat, stále ještě SE hodně na konkurenci ztrácí co se týče výkonů. Vlajková loď s jednojádrovým procesorem o taktu 1GHz je proti konkurenci celkem málo.
finger
Dočkej času... ;)

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze