Sony Ericsson X10 zachycen na videu s Androidem 2.2

4

Na internetu se objevily uniklé screenshoty ROMky s novou verzí operačního systému Android 2.2.1, s nepozměněným kernelem. Uvedená ROMka je bohužel s uzamknutým bootloaderem.

Na níže přiloženém videu si můžete všimnout bootování i dalších úkonů. Většina uživatelů ale i ostatní veřejnost je smířená s tím, že poslední verze nedávno vydaného updatu 2.1 pro X10, je zároveň i poslední verzí, kterou Sony Ericsson připraví. Nyní vše nasvědčuje tomu, že přeci jenom se uživatelé dočkají i verze 2.2 Froya, i když ne oficiální cestou. Na internetu se objevilo video, zachycující X10ku s nahraným Androidem ve verzi 2.2.1. Jedná se o verzi s nepozměněným kernelem (tedy bez úprav od Sony Ericssonu). Nejen kvůli tomu a uzamčenému bootloaderu má k reálnému použití však zatím daleko.

Xperia X10 by si určitě zasloužila povýšit naFroyo 2.2. Její potenciál by byl zase o něco více využit. Kromě využití větší RAM bychom ocenili i možnost instalace aplikací nebo her přímo na paměťovou kartu. Sony Ericsson X10 je v současné době vrcholný model nabídky výrobce Sony Ericsson, nabídne kapacitní TFT displej s úhlopřičkou 4", procesor Snapdragon 1 GHz nebo kvalitní fotoaparát s 8 MPx optikou.

TIP: Přečtěte si recenzi Sony Ericssonu Xperia X10

Sony Ericsson X10

Zdroje: xperiax10.net

Diskuze ke článku
Filip
Dobrý den,

Bude možné někde stáhnout tento android v nejbližší době? A neví sse zda-li bude podpora flsh playeru?
Michal Kostka
Michal Kostka
Dobrý den,

Verze operačního systému 2.2 Froyo, již přináší plnohodnotnou verzi Flashe a to ve verzi 10.x. Kdy bude ke stažení si netroufám říci, nedávno se objevily zmínky o tom, že bychom se měli dočkat začátkem ledna, což se jeví jako nejpravděpodobnější termín, ovšem nefinální ROMky mohou být ke stažení již v nejbližších týdnech.

Přeji hezký den
Filip
Díky za informaci. A ještě jsem si vzpoměl na jednu věc. Jestli-že se objeví android 2.2 , pojede bez problému i na x10 mini pro?
martin
Pochybuju že SE udělá další aktualizaci...tohle navíc vypadá jako kdyby si tam někdo hodil ROM z XDA. Žádný uživateslký prostředí a na lincpacku 34 MFLOPS :D...to je blbost :D...to se SE nikdy nemuže povíst :D

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze