Sony Ericsson má nového viceprezidenta, přichází z Nokie

1

Sony Ericsson má nového viceprezidenta. Že to není až tak zajímavé? A co když řekneme, že přichází po dlouhé době od věčného rivala z Finska - Nokie?

Sony Ericsson logo

Tip: přečtěte si také článek - Nové Sony Ericsson txt pro a Mix Walkman (první informace)

Sony Ericsson dnes oznámil, že Tommi Laine-Ylijoki nastoupil do firmy jako viceprezident a ředitel operací. V tiskovém prohlášení to uvedl CEO Bert Nordberg. Tommi Laine-Ylijoki přichází do Sony Ericssonu z Nokie, kde byl viceprezidentem v oddělení Materials Management. Ylijoki ve Finsku pracoval více než 17 let. V průběhu let působil v oblasti výzkumu v mikroelektroniky, provozu řízení kapacity a staral se také o řetězec dodavatelů.

Sony Ericsson viceprezident Tommi Laine-Ylijoki

Nový viceprezident Sony Ericssonu přichází z Nokie

Tip: přečtěte si také zajímavou recezni - Recenze Sony Ericsson Xperia PLAY: recenze herního krále

V komentáři k dnešnímu oznámení, Bert Nordberg, prezident a CEO společnosti Sony Ericsson řekl: "Tommi Laine-Ylijoki je expert v oblasti provozu a řízení dodavatelského řetězce, a v této oblasti je naprosto bez konkurence. Jeho vstup k Sony Ericssonu přichází v důležitý čas. Chceme jej využít k přesunu našeho produktového portfolia Xperia, založeného na platformě Android a budeme i nadále hledat způsoby, jak dosáhnout nákladově efektivního operačního rámce, na kterém lze stavět budoucí růst. "

Bert Nordberg, generální ředitel Sony Ericssonu a jeho nová pravá ruka Tommi Laine-Ylijoki

Čtěte: Sony Ericsson CEO potvrdil WP7 zařízení v příštím roce

Tommi Laine-Ylijoki ke svému přechodu ke konkurenci dodal: "Jsem nadšený, že se mohu připojit k Sony Ericssonu v této vzrušující době a odvětví jako je mobilní průmysl. Moc se těším na uplatnění zkušeností, které jsem získal během posledních několika let. Chci pracovat se svými novými kolegy na realizaci našich strategických cílůa pomoci společnosti v další fázi růstu."

Zajímá vás, kdo vede Sony Ericsson? Zkuste oficiální web výrobce

Zdroje: sonyericsson.com