Sony Ericsson LT28at odhaluje specifikace, 13 MPx foťák a Android

1

Na internet vyplouvají další specifikace jednoho z našlapaných Androidů příštího roku, tentokrát Sony (Ericssonu) LT28at. Některé informace uvolnil, ostatně jako vždy, seznam na oficiálním serveru sdružení Bluetooth. Ven se dokonce dostalo i několik fotografií, které prý přístroj pořídil.

Prozatím nese telefon kódové označení LT28at (jsme si jisti, že se to do vydání změní) a měl by k nám dorazit někdy v roce 2012. Čekání se ale rozhodně vyplatí, protože se nový přírůstek do série Sony Ericssonů honosí vskutku působivými specifikacemi.

TIP! Podívejte se na další zajímavé koncepty výrobce Sony Ericsson na rok 2012.

Jak můžete vidět z profilu telefonu, měli bychom se dočkat duálního procesoru s taktem 1,5 GHz, HD displeje (720p) s úhlopříčkou 4,55 palce, vlastního unikátního uživatelského prostředí, postaveného na systému Android a kompletní sbírky připojení včetně LTE, Bluetooth 2.1 EDR či WLAN 802.11 a/b/g/n. Na těle najdeme dva mikrofony (potlačení šumu a stereo nahrávání) a dva fotoaparáty. Jeden zadní, s rozlišením 13 Mpx a přisvětlovací LED diodou, a druhý přední s rozlišením 720p, pro videohovory. Níže můžete spatřit i tři fotografie pořízené hlavním fotoaparátem. Samozřejmě jejich původ je diskutabilní a berme je tedy se značnou rezervou.

Očekáváme, že se tajemný přístroj objeví příští měsíc na výstavě CES 2012, případně koncem února v Barceloně na MWC 2012.

Zdroje: bluetooth.org, slashgear.com

Diskuze ke článku
vlastik
Kez by to byl tento SE xperia duo viz kdyz si vyhledate specifikace na netu..
Baterka 2500mah a ostatni najdete na netu to by trunfl i Galaxy nexus.. a toto jaro bude vcelku zajimave uz se nemohu dockat co vy na to? osobne honeni se za Mpix a tloustku telefonu k rovne placce moc nemam rad, ale co se tyce vybavy tak to jim fandim-podpora ruznych siti meli by z primaru softwarove vyresit, aby mobil bral i druzice Glonass a fix satelitu byl rychlejsi i bez netu..a s tou vydrzi vyladit Droida, aby tolik nepapal. :D to je ode me vse..

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze