Sociální herní síť Gamee je nyní dostupná v Česku

3

Chcete si zdarma zahrát řadu povedených her a zároveň si trochu zasoupeřit se svými přáteli? Gamee je nová herní sociální síť, ve které je hraní her skutečně zdarma. Každé dva týdny se navíc objeví nová hra. Aplikaci u nás zaštiťuje společnost Cleevio.

Gamee

Projekt herní sociální sítě byl již úspěšně uveden na trh v Austrálii a Turecku. U nás za jeho vydáním stojí pražské vývojářské studio Cleevio. „Gamee je nový koncept sociální herní sítě, který nabízí hraní chytlavých miniher a sdílení nejlepšího dosaženého skóre s přáteli jak v rámci vytvořeného profilu přímo v Gamee, tak přes Facebook či Twitter. Všechny hry najdete v rámci Gamee na jednom místě a nebudete tak mít z nich přeplněnou celou paměť telefonu,“ popsala aplikaci Božena Řežábová, která společně s týmem Cleevio za vznikem mobilní herní sítě stojí.

Hry v této síti jsou kompletně zdarma a podle Lukáše Stibora z týmu Cleevio také vždy budou. Na jejich vývoji pracuje tým Cleevio a další nezávislí vývojáři, kteří je chtějí prostřednictvím této sítě uveřejnit.

„Příjem by v budoucnosti měly zajistit na míru vyráběné hry pro značky a produkty, v současnosti se ovšem plně soustředíme na vývoj co největšího počtu kvalitních her, launch v dalších zemích a oslovení maximálního počtu uživatelů,” uvedl Lukáš Stibor. Nové hry se mají objevovat každé dva týdny a hrát půjdou jak na telefonu, tak v prohlížeči.

V tuto chvíli je aplikace dostupná pro iOS, ale již 1. května se objeví jako beta pro Android.

Stáhnout Gamee

Google Play (zdarma) App Store (zdarma)

Zdroje: Tisková zpráva

Diskuze ke článku
dotaz
Dá se tato síť používat i klasicky přes web (třeba v PC)?
Otakar Hobza
Na všech webech stejný článek....zaplacené PR? Nebo nikdo nemá svůj vlastní názor? Řežábová vycucla peníze z-od manžela na hovadinu....

http://nadrevo.blogspot.cz/2015/07/gamee-jde-do-kytek.html

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze