Sluchátka Realme Buds Air 2 lákají na ANC a delší výdrž baterie

Sluchátka Realme Buds Air 2 lákají na ANC a delší výdrž baterie
Fotografie: Realme
  • Výdrž má být lepší o 80 %, o 35 % klesne latence
  • Sluchátka mají dotykové ovládání a Bluetooth 5.2
  • Chlubí se stupněm krytí IPx5

Realme na tiskové konferenci představilo nová sluchátka Buds Air 2, o čemž informuje na oficiálních stránkách. Jedná se o nástupce původních Buds Air z prosince roku 2019. Buds Air 2 se velmi podobají Buds Air Pro. Výrobce tentokrát nasadil nový procesor R2, který zajistí podle Realme o 80 % delší výdrž. Ta se může vyšplhat až na 25 hodin, respektive 22,5 hodin s aktivním režimem potlačení okolního hluku.

Zmíněný procesor zajišťuje rovněž 35% pokles latence, který jde ruku v ruce s novým herním režimem. Ten láká na odezvu pouhých 88 ms oproti 120 ms u předchůdce. Ve srovnání s předchozí generací se novinka chlubí také aktivním potlačením okolního hluku (ANC). Okolní hluk sluchátka sníží až o 25 dB a jsou schopna odfiltrovat většinu nízkofrekvenčních zvuků, včetně zvuku letadel a hluku domácích spotřebičů.

Buds Air 2 mají dotykové ovládání a párování probíhá prostřednictvím Bluetooth 5.2. Vhod přijde též stupeň krytí IPx5, což znamená že odolají například mírnému dešti. Buds Air 2 budou nabízena v černém a bílém provedení. Cena je stanovena na zhruba 45 dolarů, což je v přepočtu něco málo tisíc korun i s daní.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze