Realme Buds Q2 jsou nová bezdrátová sluchátka, která ohromí výdrží

Realme Buds Q2 jsou nová bezdrátová sluchátka, která ohromí výdrží
Fotografie: Realme
  • Výrobce láká na 20hodinovou výdrž s rychlým nabíjením
  • Zamrzí však nasazení starého microUSB
  • Výrazně vylepšen je herní režim s nízkou latencí

Realme bez větších fanfár skrze oficiální stránky představilo sluchátka Buds Q2, která navazují na původní Buds Q. Právě od nich novinka přebírá vzhled s minimem změn. Dostalo se ale na mírně zvýšenou odolnost se stupněm krytí IPx4, která zajistí, že sluchátkám nevadí například zmoknutí.

Realme Buds Q2

Realme Buds Q2 navazují v tom dobrém tam, kde skončil předchůdce. Například výdrž nadále činí až 20 hodin, samozřejmě při započítání kapacity pouzdra. Pouhých 10 minut nabíjení pak zajistí až 2 hodiny poslechu hudby. Kaňkou na kráse je zastaralé microUSB. V tomto ohledu Realme již mohlo inovovat.

Realme Buds Q2

Samotný tvar sluchátek se také takřka nezměnil a výrobce zachoval 10mm měniče. Hmotnost celého špuntu pouze 4,1 g, což je na poměry tohoto typu sluchátku nebývale málo. Na každém sluchátku je dotyková plocha umožňující ovládání hudby či přijetí hovoru. Za zmínku rozhodně stojí herní režim, který sice měl již předchůdce, avšak nově jej výrobce ještě vylepšil. Latence sluchátek totiž činí pouhých 88 ms, což je 50% zlepšení. Speciální herní režim aktivujete dlouhým přidržením dotykových ploch obou sluchátek současně. Sluchátkům chybí funkce aktivního potlačení okolního hluku, ale nabízejí alespoň odfiltrování hluku okolí při telefonování.

Realme Buds Q2

Realme Buds Q2 lze snadno spárovat skrze Bluetooth, ale umí komunikovat i prostřednictvím aplikace Realme Link. Novinka se již brzy začne prodávat na vybraných trzích v černé a modré variantě. Cena je stanovena v přepočtu na zhruba 700 Kč s daní. Dostupnost na českém trhu prozatím známa není.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze