Sluchátka Realme Buds T100 hrají všemi barvami a jsou neskutečně levná

4
Sluchátka Realme Buds T100 hrají všemi barvami a jsou neskutečně levná
Fotografie: Realme
  • Výrobce udává výdrž na jedno nabití až 28 hodin
  • Vybírat bude postupně možné ze 4 barevných variant
  • Cena by se měla pohybovat hluboko pod hranicí 1 000 Kč

Realme dnes nepředstavilo pouze nový telefon Realme 9i 5G, ale oficiálně také bezdrátová sluchátka Buds T100, která míří na ty nejméně náročné uživatele. Možným lákadlem budou nápadité barevné varianty. Základ představuje bílá a černá, která je však uvnitř pouzdra zářivě žlutá. Tyto dvě varianty následně doplní modrá a červená. Realme Buds T100 mají 10mm měniče pro poměrně solidní zvuk.

Realme Buds T100

Nové špunty mají také herní režim, jehož aktivaci provedete dlouhým stiskem obou sluchátek současně. Poté dojde ke snížení latence až na 88 ms, což je u her žádoucí. Dostalo se také na funkci, která se pomocí dvou mikrofonu učí okolní hluk a při telefonním hovoru se jej snaží odklonit.

Realme Buds T100

Výdrž každého sluchátka má stačit na 6hodinový poslech. Společně s pouzdrem se pak výdrž vyšplhá až na 28 hodin. Nová sluchátka se začnou prodávat na indickém trhu, přičemž cena se bude v přepočtu pohybovat kolem 600 Kč i s daní. Půjde tak o jedny z nejlevnějších bezdrátových sluchátek.

Diskuze ke článku
Tomáš Stříbrný
Tomáš Stříbrný
Tyhle levné nekvalitní hrůzy jsou podle mě větší plýtvání plastem, než brčka (stejně, jako Lamax, nebo O2 Pods)😅Kdyby člověk jednou za čas raději zainvestoval do pořádných sluchátek, tak mu aspoň chvíli vydrží a užije si kvalitní poslech.
Dan Nikolajevič Teslovič
Dan Nikolajevič Teslovič
souhlas
Petr Dörfler
Petr Dörfler
Nemůžu souhlasit, já si před cca dvěma lety kupoval za cca 300 Kč QCY t1c a jsem s nimi do dnes spokojený, na sledování seriálů v metru, nebo občasné poslouchání hudby mi plně dostačují. Nejsem audiofil a kvalita zvuku mi přijde plně dostačující. Myslím, že tyhle sluchátka od Realme by je mohla v klidu nahradit.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze