Sledujte LOH 2016 v Brazílii s aplikací od T-Mobilu

1

T-Mobile navazuje na svou dřívější spolupráci s Českým olympijským týmem a s blížícím se začátkem letní olympiády v Brazílie uvádí novou aplikaci LOH 2016 všem fanouškům zprostředkuje veškeré dění v rámci her.

LOH 2016

V aplikaci nechybí kompletní zpravodajství, zajímavé rozhovory, ale také oblíbená sekce pro fanoušky, kde lze soutěžit o sedm exkluzivních večeří s vybranými osobnostmi či o telefonické rozhovory s nimi. Aktuálně se v aplikaci dozvíte například i to, za kolik dní olympiáda startuje. Prozatím si můžete přečíst stručný popis veškerých sportů či medailonky českých zástupců.

„Vždy se snažíme prostřednictvím moderních technologií lidem zjednodušovat a zpříjemňovat život. Jsme tedy rádi, že můžeme fanouškům zprostředkovat všechny fantastické zážitky, které přináší nejsledovanější sportovní akce roku. A to nejen díky naší mobilní televizi, ale i prostřednictvím oficiální mobilní aplikace Českého olympijského týmu. Tu jsme opět připravili pro všechny fanoušky, bez ohledu na využívaného operátora,“ vysvětlil Jan Stanko, ředitel marketingové komunikace T-Mobile.

Aplikace LOH 2016 - verze pro Android

„Sportovci milují všechny novinky, inovace a technologie. I díky nim jsou schopni podávat vrcholné výkony. Jsme rádi, že náš partner T-Mobile nám pomáhá být v kontaktu s fanoušky právě díky moderním technologiím,“ řekl Jiří Kejval, předseda Českého olympijského výboru.

Nechybí soutěž Večeře se sportovcem o sedm večeří s opravdovými špičkami sportovního světa – stačí se jen přihlásit pomocí e-mailu nebo FB účtu a zájemce bude automaticky zařazen do hry. Každý měsíc se bude soutěžit o jednu večeři, výherce může vzít sebou jednu další osobu. Zajímavou soutěží je i Sportovec na drátě, exkluzivně pro zákazníky T-Mobile. V jejím rámci stačí v aplikaci zaregistrovat své telefonní číslo a položit vybraným osobnostem otázku. Sportovci pak na nejzajímavější dotazy osobně telefonicky odpoví. Audiozáznamy rozhovorů budou pro ostatní fandy rovněž k dispozici v aplikaci.

Aplikace LOH 2016 je v současné chvíli již dostupná pro zařízení s operačním systémem Android a to zdarma v obchodě Google Play. Vydání verze pro iOS je naplánováno v horizontu několik příštích dní.

Stáhnout LOH 2016

Google Play (zdarma) App Store (zdarma)

Zdroj: Tisková zpráva T-Mobile

Diskuze ke článku
Zika
Pokud ty hamižný zlodějíčci kterí OH pořádjí je kvůli viru ZIKA nezruší tak to bude začátek konce společnosti, kterou známe! Ten kdo nechápe vážnost celé situace a smysl toho co jsem napsal ať raději nekomentuje udělá ze sebe jen primitiva. Přeji hezký den.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze