Škoda nabídne bezdrátové nabíjení. Dočká se ho Superb a Octavia

4

Používáte chytrý telefon, který disponuje bezdrátovým nabíjením a zároveň máte rádi auta od Škoda Auto? Pak pro vás máme příjemnou zprávu. Od dubna nabídne Škoda Auto Phonebox s bezdrátovým nabíjením v modelech Octavia a Superb.

TIP: Auta a mobily: Škoda Superb umí vše, včetně LTE a CarPlay

Smartphony a jejich baterie jsou často zmiňovaným tématem. Většina dnešních chytrých telefonů je stavěna na jednodenní práci, a my jsme tak nuceni poměrně často vyhledávat zásuvku. Velmi pohodlným řešením je bezdrátové nabíjení, kde se nemusíte starat, zda jste si vzali váš nabíjecí kabel. A právě bezdrátové nabíjení si od dubna budete moci pořídit i do automobilů Škoda.

Bezdratove nabijeni Skoda Auto

Škoda v dubnu nabídne vylepšený Phonebox s bezdrátovým nabíjením. Konkrétně ho můžete mít ve voze Octavia a Superb. Phonebox komunikuje se všemi telefony dle standardu Qi. Poprvé vše Škoda ukáže na ženevském autosalonu.

Technologii Qi podporuje hned několik výrobců. Na našem trhu jde například o zařízení od Microsoftu či Samsungu.

Zdroje: Tisková zpráva

Diskuze ke článku
ANO
Spis bych uvital nejaky chytry drzak telefonu s Qi nabijeckou .... kdyz uz ma clovek telefon vytahovat a kamsi davat, tak proc ne do drzaku, kde na nej bude videt treba kvuli navigaci?
hero32
"auta od Škoda Auto"

omg, snad řeknu škodovky ne?? kriste pane...

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze