Skládací telefon OnePlus je potvrzen a bude uveden na trh ještě letos

Skládací telefon OnePlus je potvrzen a bude uveden na trh ještě letos
Fotografie: Michal Pavlíček, mobilenet.cz
  • Na veletrhu byly oficiálně potvrzeny ohebné telefony OnePlus
  • Nejspíše půjde o dvojici modelů
  • Představí se v druhém pololetí

Další značkou, která vstoupí do světa ohebných mobilních telefonů, je OnePlus. Její zástupci to oficiálně oznámili na veletrhu MWC v Barceloně. Potvrdili tak předchozí spekulace. Oproti původnímu třetímu čtvrtletí však nyní OnePlus slibuje telefon někdy během druhé půle roku.

Náš první skládací telefon bude mít charakteristické rychlé a plynulé ovládání OnePlus,“ řekl Kinder Liu, prezident a provozní ředitel společnosti OnePlus. „Musí to být vlajkový telefon, který se kvůli své skládací podobě nespokojí s málem, pokud jde o průmyslový design, mechanickou technologii a další aspekty. Chceme uvést na trh zařízení, které si klade za cíl být na vrcholu zkušeností na současném trhu se skládacími zařízeními.

Víc toho firma oficiálně neoznámila, a tak je potřeba spoléhat na spekulace a úniky. Ty první mluví o tom, že stejně jako u Samsungu půjde o dvojici „Fold“ a „Flip“. Přístroje by mohly vycházet z již známých Oppo Find N2 a Oppo Find N2 Flip, a to z důvodu velmi úzké spolupráce mezi oběma výrobci.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze