Skládací telefon od Samsungu bude mít 7palcový displej

Skládací telefon od Samsungu bude mít 7palcový displej
  • Samsung chce představit ohebný telefon již začátkem roku 2019
  • Podle neznámého zdroje bude mít ohebný 7palcový displej a zároveň i menší zobrazovač na základní informace ve složeném stavu

Telefony v tomto roce prožívají poměrně nudnou fázi, zlepšuje se výkon, občas přijde nějaká zajímavá novinka jako výsuvné Oppo Find X, nejlepší inovací pak je čtečka otisku prstů v displeji, u které ale ještě chvíli potrvá, než se uchytí všude a zlepší se její spolehlivost. Příští rok nás však čeká revoluce v podobě ohebných telefonů. Už teď mezi výrobci zuří boj o to, kdo s ohebným telefonem přijde jako první. Mezi výrobci, kteří se snaží vytvořit použitelný skládací telefon, jsou například Xiaomi, Oppo, Huawei a samozřejmě Samsung. Nyní vychází najevo, že Samsung o toto prvenství stojí natolik, že chce svůj ohebný telefon představit už na začátku roku 2019.

Neznámý zdroj magazínu The Wall Street Journal prozradil podobu tohoto zařízení. Podle všeho půjde o telefon se 7palcovým displejem a poměrem stran 4:3. Telefon se bude skládat v polovině (jako peněženka). Na vnější straně pak bude mít druhý, malý displej, který by měl ukazovat čas a notifikace a na druhé polovině bude fotoaparát.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze