Skládací Huawei Mate X3 má lákat na satelitní komunikaci nové generace

Skládací Huawei Mate X3 má lákat na satelitní komunikaci nové generace
Fotografie: Ioannis Papadopoulos, mobilenet.cz
  • Přes satelit má dokázat posílat i hlasové zprávy
  • Představení má proběhnout před řadou P60

Huawei nezažívá nejlepší léta, ale z mobilního segmentu se rozhodně nestáhl a nemá to ani v plánu. Dle gamingdeputy.com je již v případě model Mate X3, což je další generace zařízení s ohebným displejem. O výbavě nebo třeba displeji se toho prozatím mnoho neví. Současné spekulace ohledně výbavy se zaměřily na satelitní komunikaci, která si postupně nachází cestu do prémiových telefonů vyšší třídy.

Chystaný Mate X3 má údajně nabízet satelitní komunikaci nové generace, která má uživatelům umožňovat skrze satelit posílat i přijímat krátké textové zprávy. To však není vše. Po aktualizaci, která dorazí později, má být zpřístupněna i možnost satelitně odesílat hlasové zprávy. Šlo by tak o výrazný posun například oproti současnému modelu Mate 50 Pro, který zvládá jen odesílat textové zprávy skrze satelit.

Více informací v tuto chvíli není známo, nicméně se uvádí, že premiéra Huawei Mare X3 má přijít na řadu ještě před vlajkovými modely P60. Je tak možné, že se novinka s ohebným displejem objeví během prvního pololetí.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze