Severské slevy: Nokia zlevňuje tři telefony až o 3 000 Kč

5
Severské slevy: Nokia zlevňuje tři telefony až o 3 000 Kč
  • Největší slevu zaznamenala Nokia 8, nově stojí 12 999 Kč
  • Necelou tisícikorunu ušetříte s nákupem Nokií 6 a 5
  • Nové ceny nejsou dočasné a platí od 15. ledna

Povánoční slevy dorazily také do portfólia společnosti HMD Global, která nově produkuje telefony pod známou značkou Nokia. Pakliže jste si nákup nového telefonu s legendárním logem Nokia nechaly až na leden, udělali jste rozhodně dobře. Vůbec největší sleva zasáhla aktuálně nejvybavenější Nokii 8. Její oficiální česká cena činila ještě včera 15 999 Kč. Počínaje dnešním dnem však výrobce snížil cenu o tři tisíce, takže Nokii 8 pořídíte za 12 999 Kč. Tato výrazná sleva udělala z vlajkového modelu velmi zajímavý nákup s výhodným poměrem cena/výkon.

Ušetřit můžete také u levnějších modelů výrobce. O 800 Kč klesla cena Nokie 6, tedy zástupkyně střední třídy. Nově ji pořídíte za 5 999 Kč, namísto 6 799 Kč. Posledním telefonem, který se dočkal slevy, je Nokia 5. V jejím případě klesla cena o 900 Kč a nově smartphone pořídíte pouze za 4 599 Kč. Všechny nové ceny platí od pondělí 15. ledna. Výrobce se slevami připomíná své aktualizační plány. Android 8.0 Oreo se ji dostal na Nokii 8 a další modely mají brzy následovat.

Zdroj: tisková zpráva

Diskuze ke článku
Jiří Švarc
Jiří Švarc
Je tedy teď Nokia 8 telefon se SD835 s nejnižší oficiální cenou na českém trhu?
Qwert
Koupil jsem sirroco za 15k a nelituji, pokud nechcete telefon velky jak padlo, ale potrebujete vykon, vydrz, velikost do 140mm neni jina volba.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze