Známe přibližné české ceny nových Nokií 3, 5 a 3310

10

Znovuzrozená Nokia pod hlavičkou finské společnosti HMD Global na sebe poprvé výrazněji upozornila na barcelonském veletrhu MWC 2017, kde představila nové modely. Potěšující zprávou je, že se všech dočkáme na českém trhu a máme i první cenové odhady.

Nokia 5
Nokia 5

Práce na návratu Nokie započaly v lednu, kdy se představil model 6. Ten jsme mohli vidět rovněž v Barceloně, avšak v jeho případě prozatím cenovou hladinu neznáme. Moudřejší jsme díky obchodu Max-Shop.cz u všech dalších novodobých Nokiích. Společnost představila dva chytré modely 5 a 3, které se mohou pyšnit nejen kvalitními displeji, ale i dostatečně výkonným hardwarem či příkladným konstrukčním zpracováním. Příval novinek pak uzavřela legendární Nokia 3310 v novém provedení. Ta se postarala o největší rozruch a je pozitivní zprávou, že zřejmě nabere směr český trh. Všechny však jistě nejvíce zajímá, kolik by novinky mohly stát.

Nepřehlédněte

Nové Nokie

Začneme Nokií 5, která bude spadat do nižší střední třídy. Její cena ve zmíněném e-shopu aktuálně činí 5 290 Kč. Dostupná má být ve druhé polovině dubna. Základní model s Androidem, Nokia 3, vyjde na 3 499 Kč, což je velmi sympatická cenovka a opět počítejte s dostupností ve třetím dubnovém týdnu. Výčet zakončuje Nokia 3310 (2017), která se začne prodávat ve stejném termínu za 1 499 Kč. Musíme připomenout, že obchod Max-Shop.cz prodává telefony z EU distribuce a zpravidla mívá ceny o něco níže, než jakých se dočkáme z oficiální české distribuce. Současně platí, že i zmíněné ceny může obchod při naskladnění ještě změnit, avšak pro první představu nám poslouží velmi dobře.

Nokia 3310 – MWC 2017

Zdroje: max-shop.cz

Diskuze ke článku
Martin.
Vím co dostane taťka k narozeninám a mamka k Vánocům, 3310ku staré Nokie jim zacinaji dosluhovat.
Jméno
Takže ceny sa takmer nezmenili od tých na globálnej stránke Nokie... Nokia 3310 a Nokia 5 mali vyjsť o pár € lacnejšie, Nokia 3 drahšie a cena Nokie 6 sa nezmenila vôbec.
suvereno
nokia 3310 bude môj nový telefón. toto je trefa do čiermeho ktorú potreboval trh ale predovšetkým ľudia! mobil ktorý naozaj spája, pretože dnešné smartfóny ľudí stále len viac a viac oddeľujú. telefón je od slova telefonovať. internet si nechajte na doma, nie sme predsa závislí.
hjuik
No už aby tu ta 3310ka byla,už se na ní těším:-)

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze