Šéf Google+ Vic Gundotra po 8 letech opouští Google

5

Americký Google zažívá další personální změnu, která tentokrát proběhla z vlastní vůle a týká se sociálních sítí. Z pozice šéfa sítě Google+ odchází Vic Gundotra, který pro Google pracoval dlouhých 8 let.

Oznámení o svém odchodu napsal, dnes již bývalý šéf Google+, jak jinak než prostřednictvím sítě, za kterou stál a kterou dokázal pozvednout. Uvedl, že po 8 letech opouští Google. Gundotra ve svém příspěvku na rozloučenou poděkoval za skvělá léta, která mohl v Googlu strávit. 45letý Gundotra, který například před prací v Googlu působil několik let v konkurenčním Microsoftu, neoznámil, kam povedou jeho další kroky.

Vic Gundotra

Otázky se samozřejmě stáčejí také na jméno jeho nástupce. To ještě nebylo oficiálně potvrzeno, avšak podle serveru Recode by se jím měl stát současný viceprezident pro inženýrství Google+ David Bresbis. Jde v podstatě o logického nástupce, který je ze stejného týmu jako odcházející Vic Grundotra.

Zdroje: plus.google.com, pocket-lint.com, recode.net

Diskuze ke článku
Jiří Andre Vydra
Jiří Andre Vydra
Ať jde, google+ je největší nesmysl od google. Něco tak nesrozumitelného, nepřehledného, složitého a uživatelsky zbytečného může myslet opravdu jen google. V podstatě i jejich slavný gmail a disk, jsou také dost nepřehledné a neintuitivní. Proč dělají všechno tak .... jak jen to říct... složité? G+ se nikdy nevyrovná FB, disk je šílenost, když to srovnám s aplikací BOX tak ta je fakt jednoduchá a gmail.... no tak asi každý kdo někdy pracoval s outlookem musí umírat v křečích z nepřehlednosti a složitosti gmailu, vůbec nebudu zmiňovat to řazení mailů pod sebe... ou maj gat :-D PS: jo trošku se mi ulevilo :)

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze