Sdílíte své příspěvky do Stories? Instagram vám to možná brzy zatrhne

Sdílíte své příspěvky do Stories? Instagram vám to možná brzy zatrhne
Fotografie: instagram.com
  • Instagram omezení sdílení příspěvků testuje na malém vzorku uživatelů
  • Důvodem má být nadměrné využívání této funkce

Vývoj Instagramu jde neustále kupředu a může se zdát, že funkce jen neustále přibývají. Čas od času nicméně dojde i ke změně vedoucí k odstranění některých možností. Nyní se možná smráká nad možností sdílet váš příspěvek formou Stories (Příběhů). Doposud může drtivá většina uživatelů svůj příspěvek zpropagovat nasdílením do Stories.

Instagram
Upozornění na aktuální nemožnost sdílet příspěvky do Stories

Paradoxně však dle informací socialmediatoday.com dochází ke změně, kdy Instagram testuje zákaz sdílení příspěvků do Stories, prozatím jen u vybraných uživatelů. Oficiálním důvodem je dle Instagramu odezva uživatelů, kteří si údajně stěžují na příliš velký počet Stories, ve kterých jsou pouze přesdílené klasické příspěvky. V krajních případech tak můžete v krátkém sledu vidět identický obsah na dvou místech současně.

Prozatím probíhá testování a není rozhodnuto, zda skutečně dojde k plošnému zrušení možnosti sdílet příspěvky do Stories. Jak upozorňuje theverge.com, na jedné straně může dojít k pročištění obsahu Stories, na straně druhé v nich však postupně přibydou tweety. Od prosince totiž u vybraných uživatelů se systémem iOS probíhá testování snadného sdílení příspěvků z Twitteru přímo do Instagram Stories.

Stáhnout Instagram

Google Play (zdarma) App Store (zdarma) Microsoft Store (zdarma)

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze